Šta je novo?

Dali moze-pomoc

mandapfc

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2008
Poena
304
Nadam se da postavljam pitanje na pravom mestu.U pitanju je problem sa igricom,instalirao sam igricu Assassin's Creed,bez broblema,medjutim sve je usporeno,smanjio sam rezoluciju isto se desava,kada sam procitao koju konfiguraciju moram da imam za tu igricu video sam da imam slab procesor,naime igrica trazi AMD Atlon 64 x2 3800+ i 1GB rama,ja imam AMD Atlon 64 3200+ i 1GB rama,e sada moje pitanje je, kada bih ubacio jos 1GB rama,to znaci kada bih imao 2GB rama dali bih time rasteretio procesor i igra mogla da radi,hvala

Nadam se da postavljam pitanje na pravom mestu.U pitanju je problem sa igricom,instalirao sam igricu Assassin's Creed,bez broblema,medjutim sve je usporeno,smanjio sam rezoluciju isto se desava,kada sam procitao koju konfiguraciju moram da imam za tu igricu video sam da imam slab procesor,naime igrica trazi AMD Atlon 64 x2 3800+ i 1GB rama,ja imam AMD Atlon 64 3200+ i 1GB rama,e sada moje pitanje je, kada bih ubacio jos 1GB rama,to znaci kada bih imao 2GB rama dali bih time rasteretio procesor i igra mogla da radi,hvala

Pa zavisi,nisi naveo koju graficku imas,mozda ti je bas ona problem...A sa 1gb bi trebalo da radi na medium,ja teram na max sa masinom iz potpisa....:banana:

Teram i ja na max istu igru sa masinom iz potpisa, mada mislim da je giga rama sasvim dovoljno za tu igru (naravno, pod uslovom da nemas Vistu).... Najbitnije pitanje je koju graficku imas?????

Poslednja izmena:
grafika mi je BFG GeForce 7300GT,recimo igricu crisys sam igrao bez problema,mozda bi instaliranjem nekih novih drajvera za ovu grafiku pomoglo

Nazad
Vrh Dno