Šta je novo?

Dali je kvar

mua dib

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2005
Poena
620
U decembru sam kupio mnitor LG 710s i od prvog dana prilikom menjanja reyolucije čuje se zujanje, a kad ga palim čuje se zvuk sličan kao da sam monitoru udario šamar. Dali neko zna da mi kaže dali je to za ovaj model normalno ili je neki kvar? :wall:

Hahahahaha, kakav bre shamar!!!! :D :D :D

Zujanje ne bi trebalo da se cuje, mozda neko "cang", ali ne zujanje.

zujanje moze da prodje ako je samo prilikom promene rezolucije i kada je belo preko celog ekrana, a za ovo drugo, samo cu da kazem da pocinje ovaj forum da lici na americke

p.s. degauss

Zujanje dolazi uglavnom od napajanja.

mua dib je napisao(la):
U decembru sam kupio mnitor LG 710s i od prvog dana prilikom menjanja reyolucije čuje se zujanje, a kad ga palim čuje se zvuk sličan kao da sam monitoru udario šamar. Dali neko zna da mi kaže dali je to za ovaj model normalno ili je neki kvar? :wall:

Ako se cuje zujanje samo prilikom menjanja rezolucije, to bi bila normalna pojava.
A i 'samar' :d ;) je normalna pojava jer vecina monitora radi deguzing kad se upali.

pozdrav

Nemoj da brines to je normalno za Lg - ove monitore.
Na F700p kada se upali radi ovaj ...samarski zvuk, i taj zzzzzzz koji se cuje nije toliko primetljivo, jedino kad ....sam trazis da ga cujes.
Inace sa ekranom sam prezadovoljan

misterno je napisao(la):
zujanje moze da prodje ako je samo prilikom promene rezolucije i kada je belo preko celog ekrana
Da ne otvaram novu temu...
Meni IBM 17" zuji na belo(kad je preko celog ili na vise od pola ekrana).Zna li neko u cemu je problem i kako mislis "moze da prodje"?
p.s probao sam degauss par puta,ali nism primetio znacajniji pomak.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno