Šta je novo?

daleko je amerika

ravni

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2002
Poena
619
dil sto ga verizon nudi amerima od skora - po sistemu optika do kucnog praga

http://news.zdnet.com/2100-6005_22-5772136.html?tag=zdfd.newsfeed
The base plan for Fios offers download speeds of up to 5mbps, with an upload speed of 2mbps for $39.95.
For $49.95, consumers can get download speeds up to 15mbps,
and for $199.95, users can download at 30mbps and upload at 5mbps.

znaci 2400 dinusa za 5mbitnu vezu...

ufff... :S:

sad i drugi u komsiluku smanjuju cene, al ne bi da ovi nisu krenuli agrsivno. tako ce valjda i kod nas biti. sto vise igraca na trzistu - to bolje

A kad ce to biti? :mad:
Necemo mi te lepote doziveti, osim ako ne emigriramo :wall:

Ni to nije dovoljno. :d

Pa dobro de, jel moralo ovo? Srce ce da mi prepukne na sedamnaest delova ..

SFW, ima tamo i do 100 mb/s da se uzme, kako gde, inace obince veze tipa 1.5-2 mb/s su 20$ sto je do skora bilo manje od 1350 din (mislim sad je skocio dolar malo :D), sa sve 500 tv kanala u paketu.

A plate sitnica 30k/y neki minimalac, bolja mesta teraju i preko 150k/y (dobro ovo samo za extra strucnjake, ali je puno mesta tu negde izmedju 45-60k/y vec posle 5-10 godina i do 75k/y ako stignete malo da izgradite poziciju)... jedino je fazon sto vam tih 30k/y jedva potkrpi veoma skroman zivot, ali za net imate garant... mada zavisi od nedodjije gde ste, ima i gde nema toga...

Iskreno u Srbiji mi najmanje nedostaje dobar net od svega sto mi fali :(

Ne moraš da ideš čak u Usa da bi imao brz net. Bliža ti je Norveška (~100MBs) i Finska (~50MBs) za smešnu cenu za njih. Ako več koristite torente, pročitajte na forumima, ko ima koliku brzinu.

Vrh Dno