Šta je novo?

Dakele Small Cola

• Začetnik teme Začetnik teme bakara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@dakok
Koliko kod vas stoji na carini i koliko naplacuju?
Javi kako si prosao.

Kod mene nema nikakve promene statusa još od 04.12. Pretpostavljam da je u Srbiji.

Da ali status prijema bi trebao odmah biti evidentiran. Ja se smorio zesce.

Ja sam odmah rekao da nece to pre srpske ng.

Ove nedelje ocekujem da dodje na carinu.

Meni isto odavno poslat za Srbiju al ga nema uopste kod nas na carini :/

Stiglo na carinu....danas u 14h, tako se vodi na statusu 😉

@ bakara
stoji obično 7-15 dana, a šanse da ga ocarine su preko 90% 🙂
Prvo pošalju preporučano pismo sa šifrom koju im vratim uz PDF paypala ili drugog računa na e-mail
i onda čekam desetak dana na poštara koji donese paket i naplati 25% poreza 🙁

Nemam pojma, jer u toku dana juce nije ga bilo, uvece se odjednom pojavilo ali je vreme prijema 13h, za carinu 14h drugi status.
Inace, meni se odavno po pristizanju pojavljuju posiljke na statusu praznicima i nedeljom..

Ne znam kako ti je stiglo u nedelju, al ajde, mog još nema.

To što mu je paket stigao u zemlju u nedelju nije ništa neobično. Nema ni mog ali kontam da će moj da stigne krajem ove nedelje pošto su neki dobili tracking na crni petak a ja sam dobio u sredu sledeće nedelje. Tako da je najverovatnije moj i paket nas ostalih u toj "drugoj" turi.

Stize u toku nedelje verovatno svima. Da vidimo ko ce imati koliko otprema statusa, bice zanimljivo.

I ja mislim da bi trebalo stici u srbiju svima.
A otpreme su ukinute, sada ima samo jedna promena statusa.

Transport, logistika, sortiranje se radi i nedeljom, nocu... to je sistem koji nikad ne stoji. Nije cudno sto vikendom stigne u magacin.
Problem je sto neke druge sluzbe ne rade ni radnim danom u radno vreme tj. rade koliko im se hoce.
Ostace tamo najmanje 10 radnih dana a obzirom da idu praznici, neradni dani (zvanicni i "nezvanicni") prognoziram da ce vam biti isporuceni oko srpske NG kako rece bakara.

Mene bas zanima kako ce se pokazati jer su mu specifikacije za tu cenu bas dobre.
Da vidimo da li je zaista akcija ili postoji neki razlog za to naglo obaranje cene.

Prvi razlog za popust je obaranje cijene u Kini na 65 dolara. Nakon toga se pojavio na aliju kod nekoliko trgovaca za 105. 1949deal je spustio i to na 85 a i danas ga ima za 116 na aliju

Poslednja izmena:
Mog nema, a poslat (navodno) 4.12.

I moj je poslat tad, mi smo kasnije naručili pa naije otišao istim avionom. Nama će krajem nedelje sigurno da dodje.

Ne, ne , ja sam među prvima poručio još 28.11, a 4.12 je bio u avionu, brodu, karavanu kamila ili kako već...

Misliš stavili su ga da ga d'ispeku 4-og? ja sam dobio information recieved sa 4 a sa 10 da je poslat za Srbiju.

Da, 4. poslat., imaš na 6. strani tracking.

Onaj link sa 85$ gde pise soldout ladno vise ne postoji 🙂

Bolje pripremite dokumentaciju, posto ja nemam nameru da prihvatim vecu cenu od 85$

Meni nikako da se promeni status da je telefon stigao u Srbiju. A pre 8 dana poručen drugi telefon sa Pandawilla - stigao u Srbiju.

Verujem da je stiglo u prijemno skladiste, ceka na red da ga ubace u proceduru i stave mu status doš`o 😀

Bolje pripremite dokumentaciju, posto ja nemam nameru da prihvatim vecu cenu od 85$

bakara, misliš da sačekaš da stigne fon pa odbiješ ako je cifra velika i šalješ dokumentaciju tom prilikom ili da šalješ mailom celu dokumentaciju dok je na statusu 10200 otprema i još uvek nije stigao kod tebe ?

Pa imam fakturu iz emaila i PayPala.
A sumnjam da ce ga procenjivati na vise od 100$, pa da zalba bude isplativa.

Poslednja izmena:
bakara, misliš da sačekaš da stigne fon pa odbiješ ako je cifra velika i šalješ dokumentaciju tom prilikom ili da šalješ mailom celu dokumentaciju dok je na statusu 10200 otprema i još uvek nije stigao kod tebe ?
Nemam pojma, nikad se jos nisam zalio, ali se iskreno plasim da ne pogrese.

Izmenična carina za mene. . .čekamo da carinici završe svoj posao. 😀

Moj je poslat 11.12. a stigao u Rs 21.12. Od tada jos 4 otpreme.

Nazad
Vrh Dno