Šta je novo?

Dajte Preporuku za risiver

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Treba mi neki risiver do 150 Eura da je digitalan i da ima RDS.Jel moze da se nadje nemi takav a da je star oko1-3 godine?

Calibra 4WD je napisao(la):
Treba mi neki risiver do 150 Eura da je digitalan i da ima RDS.Jel moze da se nadje nemi takav a da je star oko1-3 godine?

He, tek sad vidim tvoj thread, ajde me nazovi pa da te nateram da kupis onu moju Yamahu. Dodji da vidis, cujes, i onda posle svega uzmes 🙂))
Inace video sam nekih malo starijih i losijih risivera po oglasima, ali mi se cini da nema RDS, oglasi su bili Halo, i mislim da im je cena bila oko 140€, a firma ako me secanje dobro sluzi Panasonic i Techincs (ako se ovako pise) ali oba su daleko ispod moje Yamaha po kvalitetu. Ova moj aje proglasena za risiver godine 2000 u onom nasem jedinom casopisu o audio tehhnici, jedino je bio bolji Marantz ali i bolje je bila cena, u vreme kad sam ja kupovao Yamahu on je kostao cirka 120DM vise a snaga mu je bila 30W.
moj telefon 063.80.80.757

Jel moze neko da me posavetuje da li vredi dati 110 evra za Sony DE 215
4 godine star 2*50 W(tako mi je rekao tip koji ga prodaje).Ima RDS,daljinski,fan sa promenljivom brzinom,pa sam nesto mislio da to i ne moze da bude lose.Kakvog su kvaliteta Sony risiveri koji su stari oko 4 godine
Bas mi je hica

Jel moze neko da me posavetuje da li vredi dati 110 evra za Sony DE 215
4 godine star 2*50 W(tako mi je rekao tip koji ga prodaje).Ima RDS,daljinski,fan sa promenljivom brzinom,pa sam nesto mislio da to i ne moze da bude lose.Kakvog su kvaliteta Sony risiveri koji su stari oko 4 godine
Bas mi je hica

Najnizi modeli bilo kojih Sony uredjaja proizvedenih od 1991. na ovamo su krsh neopevani. Ako je jos mator 4 godine, bolje ne prilazi.
Bolje ti je da se nekako sporazumes sa Rasetom oko Yamahe.
To koliko ce cena da bude na kraju cete vec videti, ali za 170-185, bolje je da se pruzis za Yamahu staru godinu dana.

notax je napisao(la):
Najnizi modeli bilo kojih Sony uredjaja proizvedenih od 1991. na ovamo su krsh neopevani. Ako je jos mator 4 godine, bolje ne prilazi.
Bolje ti je da se nekako sporazumes sa Rasetom oko Yamahe.
To koliko ce cena da bude na kraju cete vec videti, ali za 170-185, bolje je da se pruzis za Yamahu staru godinu dana.

he he, ko je spominjao 170€ , al' za 185 ide odmah 🙂

Skupa mi je yamaha, a Sony po specifikacijama i ceni mi potpuno odgovara jedino sto ne znam ama bas nista o tom modelu.Notax a sta znaci to krs neopevani ,neki ljudi su mi rekli da je Sony risivere nemoguce pokvariti!Meni nije potreban nikakav super zvuk vec da pustam radio i mp3 pesme sa kompa.

A cenkate se i u ovom thread-u...

CCCCC....

Re: A cenkate se i u ovom thread-u...

lucky2001 je napisao(la):

Vodimo bitku na dva fronta 🙂))

Ovaj lucky se mnogo istripovao

Skupa mi je yamaha, a Sony po specifikacijama i ceni mi potpuno odgovara jedino sto ne znam ama bas nista o tom modelu.Notax a sta znaci to krs neopevani ,neki ljudi su mi rekli da je Sony risivere nemoguce pokvariti!Meni nije potreban nikakav super zvuk vec da pustam radio i mp3 pesme sa kompa.

Uzmi Yamahu i ne lupaj glavu zbog 10-20 €. Ne mozes pogresiti, Yamaha je uvek bila zakon za pojacala (naravno u toj komercijalnoj klasi-cak mnogo odskace od ostalih, za klasu, od nekih Technics-a,Sony-a...)

Nije uopste za razmisljanje ni zbog kvaliteta zvuka, a i izrade.
Cak mislim da Yamahe ne pravi ko stigne, a pogotovu Sony je na losem glasu odakle sve stize i ko ga i kako "pakuje"-te madjari bez licence, te ovi, oni...

p.s. zanimljiv podatak-kada sam svojevremeno pre par godina narucivao neke Yamahine komade (na trulom zapadu), nije moglo da se ode u radnju i kupi (pojacala), nego mora da se naruci i malo priceka.I to valjda nesto govori.

George je napisao(la):
Uzmi Yamahu i ne lupaj glavu zbog 10-20 €. Ne mozes pogresiti, Yamaha je uvek bila zakon za pojacala (naravno u toj komercijalnoj klasi-cak mnogo odskace od ostalih, za klasu, od nekih Technics-a,Sony-a...)

Cak mislim da Yamahe ne pravi ko stigne, a pogotovu Sony je na losem glasu odakle sve stize i ko ga i kako "pakuje"-te madjari bez licence, te ovi, oni...

p.s. zanimljiv podatak-kada sam svojevremeno pre par godina narucivao neke Yamahine komade (na trulom zapadu), nije moglo da se ode u radnju i kupi (pojacala), nego mora da se naruci i malo priceka.I to valjda nesto govori.

Sad, ako cemo o klasi cene, onda su kod pojacala najbolja NAD, a kod recivera Onkyo, Kenwood i Denon, ali toga kod nas nema, jer se ljudi navuku na "tehnicke karakteristike" koje su predimenzionirane i lagaja, a na jeftinije uredjaje, pa je stanje na trzistu takvo kakvo je.

George je napisao(la):

Eh, dzabe, on nudi 170 a ja trazim 185 i nema tu leba.

A sto se tice mesta proizvodnje moja je nastala u Francuskoj...

Raseta ajde odgovori jel moze za 170 Eura.Ako ne moze idem da uzmem onaj Sony sutra za 100 Evra.Smorio sam se vise razmisljajuci o Risiveru pa cu sutra prelomiti gde god da pukloI ovo mi je 20 eura vise od predvidjenog budzeta sto sam ti ponudio. Javi mi na [email protected] ili ovde na benchu.
I hvala svima na sugestijama.Pozdrav od

Nazad
Vrh Dno