Calibra 4WD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.08.2002
- Poena
- 680
Treba mi neki risiver do 150 Eura da je digitalan i da ima RDS.Jel moze da se nadje nemi takav a da je star oko1-3 godine?
Calibra 4WD je napisao(la):Treba mi neki risiver do 150 Eura da je digitalan i da ima RDS.Jel moze da se nadje nemi takav a da je star oko1-3 godine?
Calibra 4WD je napisao(la):Jel moze neko da me posavetuje da li vredi dati 110 evra za Sony DE 215
4 godine star 2*50 W(tako mi je rekao tip koji ga prodaje).Ima RDS,daljinski,fan sa promenljivom brzinom,pa sam nesto mislio da to i ne moze da bude lose.Kakvog su kvaliteta Sony risiveri koji su stari oko 4 godine
Bas mi je hica
notax je napisao(la):Najnizi modeli bilo kojih Sony uredjaja proizvedenih od 1991. na ovamo su krsh neopevani. Ako je jos mator 4 godine, bolje ne prilazi.
Bolje ti je da se nekako sporazumes sa Rasetom oko Yamahe.
To koliko ce cena da bude na kraju cete vec videti, ali za 170-185, bolje je da se pruzis za Yamahu staru godinu dana.
lucky2001 je napisao(la):CCCCC....
Calibra 4WD je napisao(la):Skupa mi je yamaha, a Sony po specifikacijama i ceni mi potpuno odgovara jedino sto ne znam ama bas nista o tom modelu.Notax a sta znaci to krs neopevani ,neki ljudi su mi rekli da je Sony risivere nemoguce pokvariti!Meni nije potreban nikakav super zvuk vec da pustam radio i mp3 pesme sa kompa.
George je napisao(la):Uzmi Yamahu i ne lupaj glavu zbog 10-20 €. Ne mozes pogresiti, Yamaha je uvek bila zakon za pojacala (naravno u toj komercijalnoj klasi-cak mnogo odskace od ostalih, za klasu, od nekih Technics-a,Sony-a...)
Nije uopste za razmisljanje ni zbog kvaliteta zvuka, a i izrade.
Cak mislim da Yamahe ne pravi ko stigne, a pogotovu Sony je na losem glasu odakle sve stize i ko ga i kako "pakuje"-te madjari bez licence, te ovi, oni...
p.s. zanimljiv podatak-kada sam svojevremeno pre par godina narucivao neke Yamahine komade (na trulom zapadu), nije moglo da se ode u radnju i kupi (pojacala), nego mora da se naruci i malo priceka.I to valjda nesto govori.
George je napisao(la):Uzmi Yamahu i ne lupaj glavu zbog 10-20 €. Ne mozes pogresiti, Yamaha je uvek bila zakon za pojacala (naravno u toj komercijalnoj klasi-cak mnogo odskace od ostalih, za klasu, od nekih Technics-a,Sony-a...)
Nije uopste za razmisljanje ni zbog kvaliteta zvuka, a i izrade.
Cak mislim da Yamahe ne pravi ko stigne, a pogotovu Sony je na losem glasu odakle sve stize i ko ga i kako "pakuje"-te madjari bez licence, te ovi, oni...
p.s. zanimljiv podatak-kada sam svojevremeno pre par godina narucivao neke Yamahine komade (na trulom zapadu), nije moglo da se ode u radnju i kupi (pojacala), nego mora da se naruci i malo priceka.I to valjda nesto govori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari