Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ove cheat-ove koje imam jednostavno nerade ili ja u necemu gresim.
Rec je o GIFTFROMPTERODON i ostali chtheal,chtammo itd.Pise da je aktiviran cheat mode (na konzoli) ali kad ukucam bas kodove onda se nista ne desava.
Ajd da ne otvaram novi thread, GDE da nadjem glupi ulaz u tunel kad trazim onog lika, sve sam obisao po sto puta ali jedino postoji ulaz u onaj pogresan tunel?!? A oni izlaze odnegde, ali pojma nemam od gde... help
Pazljivo gledaj odkle oni izlaze. Ulaz u tunel je maskiran zeleno kao okolina. Nalazi se nesto ispred pogresnog tunela, desno u bregu, (desno kada gledas u ulaz u pogresan tunel). Ili "guraj" tu u breg dok ne upadnes u tunel
Ajd da ne otvaram novi thread, GDE da nadjem glupi ulaz u tunel kad trazim onog lika, sve sam obisao po sto puta ali jedino postoji ulaz u onaj pogresan tunel?!? A oni izlaze odnegde, ali pojma nemam od gde... help
Tu sam se i ja bio smorio, trazio sam ko lud.
Na kraju te mape, gde imas jedno gnezdo mitraljesko, koje skoro tacno gleda na taj ulaz koji trazis. Imas tu i jedno oboreno drvo, ako se popnes na njega, bice ti ulaz sa leve strane u blizini. Ja sam ga nasao tako sto sam slucajno uskocio na njega sa drveta.