Šta je novo?

Dajte malo x64-bitnog softvera !!!

• Začetnik teme Začetnik teme sh0ne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sh0ne

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2005
Poena
650
Ljudi, ajde ako znate i imate linkove ili nazive programa koji podrzavaju Windows XP x64 salji posaljite post!!!

Ja se licno ubih da najdem x64 driver za modem US Robotics 56k Fax PCI. Windows XP x64 ga instalira ali me zanima da li su drajveri koje on poseduje u svojoj bazi 64bitni?!!

Da li znate da li Nero 6 ima neki patch za WinXP x64 posto Nero u njemu radi ali ne radi mi Nero ImageDrive?! Sta da radim?!

SpawnSCG je napisao(la):
Ja se licno ubih da najdem x64 driver za modem US Robotics 56k Fax PCI. Windows XP x64 ga instalira ali me zanima da li su drajveri koje on poseduje u svojoj bazi 64bitni?!!
mislim da mi apsolutno logicno zvuci da su drajveri ugradjeni u sam 64bitni operativni sistema takodje 64bitni
a tebi?

Zašto članovi foruma koji koriste WinXP 64 ne postave (u dogovoru sa moderatorima sticky) thread sa aplikacijama i drajverima za taj operativni sistem?
Kada neko nađe neki drajver odmah postavi link ka istom na taj thread i to je to. Ti linkove redovno update-ujete i tako imate sve na jednom mestu. 😉

Postoji vec vise takvih listi na netu, a drajvera za "egzoticni" hw poput tv tunera i dalje nema tako da dzaba truda... nero drive image ne radi... mozda radi neki alcohol, nisam probao? google je cudo... i zasto bi se preterano mucili oko drajvera... svaki proizvodjac, pa cak i oni sumnjivi, imaju svoj sajt, najcesce oblika ime_firme.com.tw, gde su svi drajveri koji postoje, a ako ih nema tamo, onda verovatno ni ne postoje...

Filo je napisao(la):
mislim da mi apsolutno logicno zvuci da su drajveri ugradjeni u sam 64bitni operativni sistema takodje 64bitni
a tebi?

heh, logicno....volim kad neko tako pozitivno gleda na M$

Nazad
Vrh Dno