Šta je novo?

Daemon tools pro ne radi...

• Začetnik teme Začetnik teme darkos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

darkos

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2003
Poena
679
Operativni sistem je Win XP sa SP3, DT je 4.100.218. Kad ga startujem, pojavi se onaj plavi ekran Na kome pise Deamon Tools Pro Advanced version, pise verzija i jos nesto (ne stignem da procitam); pojavi se DT u novom prozoru, i ja samo na sekundu vidim da pise Refreshing i tu puca, tj. vraca me nazad u Win...

Ovo mi je prvi put da instaliram DT, svaki savet je dobrodosao 🙂

Probaj sa starijom verzijom DT-a. Ako ni to ne pomogne instaliraj PowerISO. Obavlja isti posao. Takođe je opšte prihvaćen. Usput, prvi put čujem za takav problem.

PowerISO mi ne radi posao (probao malopre).
Treba mi nesto sto otvara .B6I, .B6T, .B00 itd...

Edit:
Pokusacu kasnije sa starijom verzijom pa se javljam.

Edit2:
Hehe, dao si mi ideju da pokusam sa nekim drugim programom umesto DT; i UltraISO mi radi posao 🙂
Hvala na ideji 🙂

Poslednja izmena:
A takođe pokušaj i sa novijom verzijom, najnovija je 4.12.0223.Mada ako imaš verziju za koju je potreban "lekić", ne mogu da ti pomognem.

Hmm... a što verzija Pro? Uzmi lepo noviju Lite verziju, a ako ti baš treba imaš ISO maker plug-in za DT lite.

Jedina razlika je u mogućnosti Pro verzije da pravi image CD/DVD-a. Znači ako to treba može i preko dotičnog free plug-ina

Razlika je i što Pro može da napravi virtuelni drajv na IDE kanalu. Lite pravi samo SCSI drajvove.

Razlika je i što Pro može da napravi virtuelni drajv na IDE kanalu. Lite pravi samo SCSI drajvove.

Nazalost, ja pojma nemam sta mi to u praksi znaci (znam sta je IDE a sta SCSI, ali ne znam kakvu prakticnu razliku imam u upotrebi programa) 😉

U svakom slucaju, instalirao sam Lite verziju, i ona radi, i odradjuje mi posao 🙂

I jos jedna stvar me interesuje, ako imam neki .iso, i hocu da ga narezem na DVD, da li postoji mogucnost da dodam jos neki fajl na taj DVD, ili u taj ISO, ili kako god, samo da mi npr. igra i neki update za nju budu na istom disku?

Hvala svima jos jednom 🙂

Za sad SCSI ne pravi probleme (igram krsh igre 😛)
A ovo drugo cu isprobati u dogledno vreme... odlicno, thx 🙂

Edit:
Mada mozda SCSI i pravi probleme pa zato koristim YASU, ali okreni-obrni igre za sad rade...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno