Dakle, evo moje dileme. Pre 2 dana odlucim ja da zamenim procesor. Imam Abit KT7E plocu i duron 850 (jedini AMD remark u zadnje vreme) mi nije bio vise dovoljan. Pozovem ja svog dilera i pitam za XP1600+ kad on mora porez, nekih 10% tuc-muc... I tu ja popizdim i odlucim da uzmem kod drugog. I naidjem na XP u jednoj manje poznatoj firmi. Od pocetka mi je bilo sumnjivo neshto, te kao sacekaj 10-tak minuta, te morali smo da ga probamo, pa je ovako zamazan pastom - "Znas oni hoce da se samospale" boom Ajde uzmem ja to i dodjem kuci otvorim zamotuljak za Xp-om kad ono pasta po celom proc. i to u podebljem sloju. Ajde ocistim ja to alkoholom za svaki slucaj. Kad ono imam sta i da vidim. Spazim da postoji drugi sticker FX i pise lepo 05.04.02 , pogledam kad je napravljen pise - AGOIA 0209MPM znaci serija koja je odavno prosla. Nema sumnje, polovan procesor ! Da skratim pricu, sve radi super, ali...
Pitanja za vas :
1-> Da li da vratim procesor i ocitam lekciju prodavcu (sto sam delimicno vec ucinio)
2-> Procesor se odlicno o/c s obzirom da je star 7 mes. ipak je to AGOIA ! Interesuje me kakve su ove najnovije serije koje su kod nas?
Ovaj moj ide na 1.67 Ghz na 1.7V ili 1.58 Ghz na 1.625 V ? Ne mogu vise na o/c zbog ploche, ali nameravam da ga otkljucam pa mi treba sto bolji !
Pozdrav iz KG-a
Pitanja za vas :
1-> Da li da vratim procesor i ocitam lekciju prodavcu (sto sam delimicno vec ucinio)
2-> Procesor se odlicno o/c s obzirom da je star 7 mes. ipak je to AGOIA ! Interesuje me kakve su ove najnovije serije koje su kod nas?
Ovaj moj ide na 1.67 Ghz na 1.7V ili 1.58 Ghz na 1.625 V ? Ne mogu vise na o/c zbog ploche, ali nameravam da ga otkljucam pa mi treba sto bolji !
Pozdrav iz KG-a