Šta je novo?

da vidimo u cemu je fora ...

• Začetnik teme Alphonse Capone
  • Datum pokretanja
A

Alphonse Capone

Guest
da li niko od moderatora nece da reaguje na moje mailove ili je nesto drugo u pitanju ? u poslednjih nekoliko dana non stop sam smarao sve moguce moderatore cije sam mailove mogao da nabavim i ni jedan od njih me nije udostojio odgovorom. desilo mi se da ne mogu da postujem na forumu i slao sam im sta mi izbaci kao razlog ali niko od njih ili ne zna to da resi ili ne zele da se muce da pomognu nekome sa foruma ... to mi se jos jednom pre desilo ali neko se javio i resio mi to ... iskreno ne znam koji je moderator to bio i njemu stvarno hvala ali ovi ostali jednostavno ne reaguju ... slao sam peci, aci i maxi mailove ali niko od njih nije odgovorio ... da li stavljaju lazne mailove ili sta je u pitanju ja stvarno ne znam ali nije moguce da niko od njih nema dovoljno vremena da mi pomogne ... ako postoji neka sansa da mi se vrati stari user to bi bilo lepo ali ako ne OK ... nemamo onda o cemu da pricamo ... bivsi zendraqla ... poz ;)

Account "zendraqla" ti je ziv i zdrav. Verovatno si menjao password ili mail adresu i forum tada posalje zahtev za aktivacijom na mail unesen u profajlu. Desavalo se vec pre da se jedan korisnik uloguje kao drugi ili iz cistog zezanja ide da menja podatke dok je kod nekog u gostima; zato je forum namesten tako da za promene nekih vaznijih podataka zahteva potvrdu tih promena takvim aktivacionim mailom. Forum to nece uraditi sam od sebe. Ti si takav email ili prenebregao ili imas tako lepo namesten antispam tool da taj mail nisi ni video. Kako god da okrenes, nije nasa greska.

ajde onda mi reci zasto ne mogu da postujem ? nisam lud ... valjda sam posle koliko vec postova imam sa onim accountom (valjda 600) naucio da postujem ... javi mi ako nesto upali ... za sada vidim da nema vajde pisati moderatorima ...

Opet ne citas: nema tu sta da upali - po menjanju podataka forum te privremeno premesta u grupu korisnika od kojih se ceka aktivacija, potvrda promene podataka. Dokle god si u toj pivremenoj grupi ne mozes da postujes, jer imas nove, promenjene i nepotvrdjene licne podatke. Kada promene potvrdis klikom na link u tom mailu, forum te vraca u grupu "normalnih" korisnika. Dakle, jedino sta tu ima da "upali" je tvoj klik misem.

neverovatno ali istinito, ovaj glupavi bluebottle mail nije hteo da prikaze ni jedan mail koji je slao autoreply sa foruma ... promenio sam mail na stari i tamo mi je stigao mail i sve je proradilo ... kako se ovo dogodilo ja nemam pojma ... u svakom slucaju nesto se cudno zbiva sto se nikako ne slaze ... XBA/\A Black RIder-u i takodje silverglider-u ... poz ;)
it`s good to be back ... :D

HVALA VAM MOMCI ... mislim da mi se ovo desava svaki put kada promenim mail ... sada sve radi ... poz ;)

Valjda je u ljudskoj prirodi da su mu drugi uvek krivi, a nikada on sam, ali nauci da nikoga ne optuzujes u napred, pre nego sto proveris neke cinjenice. Pozdrav!

Gledajuci ovaj avatar koji ti je pod nickom Zendraqla, iskreno mi je zao sto nisi ostao Al Capone :)
Pozdrav! :D

Valjda je u ljudskoj prirodi da su mu drugi uvek krivi, a nikada on sam, ali nauci da nikoga ne optuzujes u napred, pre nego sto proveris neke cinjenice. Pozdrav!
kako mislis drugog ? pa ja sam rekao samo da se niko od vas ne javlja a da je kriv moj sugavi mail koji nije prijavljivao pristigle poruke sa benchmarka zbog spam protekcije! a kada sam konacno video da za svaki sajt moram da namestim da mi prikazuje pristigle poruke onda nije htelo ni to da pomogne posle promene lozinke i tako toga ...
Gledajuci ovaj avatar koji ti je pod nickom Zendraqla, iskreno mi je zao sto nisi ostao Al Capone
Pozdrav!
morao sam da promenim malo avatar ... onaj me smorio ... ovaj sam nasao na World Championship Wrestling pa posto sam to kao klinac gledao (iz ne znam kog razloga) pa rek`o to da stavim njega ... mada i meni je mnogo satanisticki sada kada ga pogledam ... a na prvi pogled mi je izgledao fenomenalno ... a posto vidim da sam stekao nove neprijatelje onda cu najverovatnije preci na account Alphonse Capone kada me banujete ... poz ;)

zendraqla je napisao(la):
HVALA VAM MOMCI ... mislim da mi se ovo desava svaki put kada promenim mail ... sada sve radi ... poz ;)

Ne moras uopste da nagadjas, vec samo da procitas sta je napisano - u mom prvom postu ovde pise vise nego jasno i eksplicitno: ako menjas kljucne podatke kao sto je email adresa, promene moraju da se potvrde/aktiviraju, a do tada si na ledu. E-mail je jedna od najvaznijih podataka ovde, jer na njega moze da se naruci "zaboravljeni password".

Poslednja izmena:
tacno tako ali meni nije stigla verifikacija tj stigla je ali mail server zbog spam protekcije nije prikazivao dok nisam stavio benchmark kao allowed site ;)
a to sam i ja rekao pa da ne ponavljam ... u ostalom meni nije jasno kako je radilo jedno vreme pa onda od jednom prestalo ...
ma ko ce to znati moj profesore
;)

p.s. mislim da sam nasao pravi avatar za sebe ... bas je u mom stilu ... :D

Svojevremeno sam ja imao sličan problem. Promenio sam email adresu, ali nisam proverio notifikaciju, uz sve to sam stavio webmail :wall: , koji koliko kontam ne može da se koristi ovde. Nalog na forumu mi je postojao, ali nisam mogao da otvaram teme ili da odgovaram na iste. Istripovao sam se da sam banovan zbog interesantne signature. Pisao sam gomili moderatora, molio za "oprost", a na kraju... Umro sam od blama :d , kad sam otvorio novi nalog i postavio pitanje ovde, uz sličan komentar da modove ne mogu da uhvatim ni za glavu ni za rep, javiše mi se ljudi i rekoše u čemu je problem.

Toliko frke :S: , ni zbog čega.

nemoj da se ljutis ali zbog ljudi kakvi smo nas dvojica (*******) ovaj forum i opstaje ...
poz ;)

Pre ~godinu dana sam menjao profile i...kako mi je upisan yahoo mail, a ovaj prihvatao mail-ove sa foruma kao spam...sve poruke je smestao u bulk folder. Sreca da mi je to odmah palo napamet(tj. uvek proverim i bulk folder jer ponekad yahoo tamo prebaci i mailove koji mi stizu od prijatelja)...
Poz!

i meni se to desavalo sa yahoo-om i hotmail-om. kod ovog trenutnog nema bulk ili tako nekog naziva foldera ali zato ima pending ... i ja dok sam ukapirao da treba da odem u taj folder i da namestim da je "dozvoljeno" benchmarku da mi salje mailove proslo je 3 dana ! zbog toga sam ispao ****** ! ali sta mogu ! malo je glupo ali korisno ... ocekivao sam da kada prvi put dobijem mail od nekog sajta da ce ga staviti u inbox i da ce me tada pitati da li zelim i dalje da dobijam mailove od tog sajta ! ali nije takav slucaj tako da ... `ebi ga :D
poz ;)

ja sam se ovde prvi put registrovao 2001-god, cisto tako, mislio sam da cu moci da procitam neke "skrivene vest" koje su samo za reg. korisnike :) posle kad sam hteo da se ulogujem sa tim nickom ( Gx-X[RUR] ) nije htelo...pa sam se negde pocetkom 2003, izrevoltiran nekim postom ponovo registrovao pod nickom gameboy i ni tad mi nije radilo. Evo 2004-te me us**lo LOL

Par puta smo menjali softver, sto za sajt, sto za bazu, ali se uvek kao pravilo pokazalo da su apgrejdovi ili konvertovanja baza izuzetno osetljivi na nestandardne karaktere, kako u nickovima, tako i u naslovima topika, itd. I tada su skripte reagovale sasvim razlicito - neke prenesu kako treba, neke konvertuju znakove po html-u u &trtmrt; set, a neke prosto progutaju nick (sto se ponekad suvise kasno primetilo, posto takvi nickovi nisu suvise cesti).

meni licno nije bilo toliko vazno, tada sam uglavnom bio laik za vecinu stvari i searchovo forum trazeci resenja za neke moje probleme tadasnje, a nije bilo games sobe :d

e kada bi svi tako searchovali kao ti to bi bilo dobro ... danasnja vecinja ni ne zna kako se to radi. mislim da bi trebalo da stavimo na glavu stranu bencha sliku barta sipmsona kako pise na tabli "I will use Google before asking dumb questions! " :D
poz ;)

tj u ovom slucaju "I will use Benchmark search before asking dumb questions ! " :D

Vrh Dno