Šta je novo?

Da popadate u komu od smeha :)

silverglider je napisao(la):
ZAP, mislim da si ti pobrkao loncice; i ti i ja znamo sta je vektorski i bitmapirani format, ali poenta je bila ovde ta zena pocetnik od 50 godina i sta se njoj ucinilo logicno. Niti ona zna sta je vektorski prikaz grafike, ni kako rade truetype fontovi, ni kakav je rtf zapis - njoj je samo dokument bio smanjen za par strana i zena je na bazi svog znanja (ne mog ili tvog) zakljucila da bi taj dokument trebao biti manji u svakom pogledu. Moja ilustracija je bila samo pobijanje Neo_Matrixovog "slovo je slovo" - a nije uvek. OK?

...
ma nemam ja nameru da se raspravljam sa administratorima :D ali njena logika je logika bez znanja kako radi racunar i ona je totalno ok ali kad ti pokusas da to objasnis na totalno drugaciji nacin tj preko photoshopa ona je to meni izgledalo smesno jer je to mesanje baba i zaba. jasno je da je zena cim je smanjila font tj broj strana pomislila da ce se smanjiti i velicine dokumenata, ali tvoja odbrana takvog razmisljanja je meni bila smesnija od samog tog misljenja

NHF ;)

Kakve veze sad ima sto sam administrator? Raspravljaj se slobodno (da necu mozda da te bijem ili izbacim sa foruma?).

Tebi mozda jeste smesno, ali toj zeni definitivno nije smesno. Mada i dalje ne vidim u cemu je tu mesanje baba i zaba? Ponovicu jos jednom - primer je bio ilustracija da jedno slovo u dokumentu ne mora uvek da zauzima jednako mesta na disku. Da li je primer to dokazao - jednostavno 'da' ili 'ne'?

omnik je napisao(la):
Heh, meni je ortak bio na onom kursu NL PRO Grupa ili kako vec. Onaj predavac kaze - sad ubacite diskete, riba u prvom redu otvara cd-rom stavlja disketu unutra i zatvara! A sto je najgore, liq iza nje gleda u nju i radi isto : :eye: :)

ahaaa :)

Ima jos jedna smjesnija situacija (isitinita)

Ja kad sam cuo ovu pricu iz "druge ruke" - bukvaklno sam tiltovao .... elem:

Kolega uz smjeh govori koleginici kako je prethodnog dana bio u jednoj finansijskoj firmi u kojoj je djevojka ubacivala cifre u Excel polja tj u prethodno kreiranu tabelu, da bi potom sa digitronom na stolu sabirala polja za total, vracala rezultat u excel i printala!

Koleginica "pametnica" uz potsmjeh odgovori:

Bas je glupa....sta ce joj digitron kad ima kalkulator u Windows-u!

:)

Aponen je napisao(la):
Bio je ovde, pre jedno godinu i kusur dana, jedan thread koji je zapoceo u fazonu 'odvale nasih sportskih komentatora', pa su tu dodavali svakakve odvale, a medju njima i "inteligentna" pitanja korisnika EUnet-a njihovoj tehnickoj podrsci.
Tu je bilo zaista smesnih sitvacija.

Genghis Khan je napisao(la):
Da, da, secam se.
Ajd ako neko ima neka kachi!

Ne mogu da verujem, ladno sam nabasao na ove sportske i EUnetovske provale, i jos nesto sa 988 Kikinda!

EUnet originali se nalaze na ovom topicu:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?p=303206

Kao i kopirajt :D :D :D

Samo sam postovao bisere koje si ti svojevremeno stavio na forum, jer sam ih slucajno nasao. Inace ja sam u ovom threadu ukazao na onaj stari, pa ga je Kutija vaskrsao.

Nazad
Vrh Dno