Šta je novo?

Da podrzimo domace game developere?

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Palo mi je ovo na pamet jos kad sam video ovomesecni Svet Kompjutera, u kome je ponudjena promotivna cena za domacu igru Alliance. Ova strategija je dobila dobre do vrlo dobre ocene, ima dobru grafiku i sto je zanimljivo, ima i sve na srpskom jeziku. Ja cu poruciti, jer kosta svega 1400 dinara i mislim da ovako kvalitetan prvenac naseg tima treba podrzati. Cak i da je igra losija, a sasvim je ok!

Kome nije mnogo da se odvoji od 15-ak evra za original igru, neka razmisli o ovome, treba ih podrzati!

pozdrav svima!

Slazem se .
Evo i ja sutra porucujem igru.

Eh kada bi svi originali kostali ovoliko .

Kakva je igra na kraju, jel se pojavila? Podrzavam ovu akciju, ali ipak ne bih uzimao nista unapred, mislim da igra treba da se dokaze kao i svaki proizvod da bi bila dobra :) Za pocetak cena je skroz oK. Videcemo sta ce na kraju ispasti. ;)

Nije ni fer da čekamo da padne na 500 din, jer će see ljudi do tada sigurno rasturiti.
Podržimo ih

PODRZATI I KUPITI BEZ OBZIRA !!!!!!! :smoke: :smoke: :smoke:

ClassicDVD je napisao(la):
Nije ni fer da čekamo da padne na 500 din, jer će see ljudi do tada sigurno rasturiti.
Ljudi će zaradu da pokupe od zapadnog tržišta, ova prodaja kod nas je čisto fore radi pošto kod pirata već može da se nađe Alliance :S:

I ja cu ih podrzati, mada nisam neki gamer.
Ajde za nas koji ne kupujemo SK (vec citamo samo bench:d :d ), dajte neki link, adresu ili telefon di se moze igra poruciti.

Evo i od mene velika podrska, a ne samo pljuvanje po svemu sto uradimo.
Svaka cast momci.

Ja necu da ih podrzim, ne igram bilo shta :)

ivande je napisao(la):
I ja cu ih podrzati, mada nisam neki gamer.
Ajde za nas koji ne kupujemo SK (vec citamo samo bench:d :d ), dajte neki link, adresu ili telefon di se moze igra poruciti.
Mora da se popuni narudžbenica iz SK, ali možeš i da uzmeš SK od nekog pa da iskopiraš tu stranicu i da popuniš kopiju (pošto su se ljudi žalili kako neće da seku strane iz novina :D )

zanimljivo... uzeo sam SK al ga nisam ni procitao :) tj malte ne ga ni ne citam vec duze vremen a uzimam ga redovno... navika je cudo... i ja cu da narucim al da vidim o cemu je igra prvo :)

Jel ima Demo da skinem pa da probam :D

Salu na stranu, ako je igra ok, dajem tih 1500 dinara...

Pošto su Gameyus-ove igre najčuvenije po glasovnom komandovanju, da li to znači da ovoga puta "kapira" i komande na srpskom? Ovo me mnogo zanima!

Osim toga, probao sam prethodnu igru, Will of Steel, koja je nije bila loša (a tada nisam još ni imao pikrofon za kompletan užitak), najviše je smetao loš pathfinding, a po svim ocenama, Alliance je mnogo mnogo bolja igra, bez takvih nedostataka, paaa... procenite sami. Mislim da svakako vredi i pridružujem se akciji.

Poslednja izmena:
Treba im dati podrsku. Porucicu je i ja verovatno. Samo da se ne uobraze mnogo. :)

Ja cu poruciti, pa nek je i najgori shit :) Nesto mi govori da cu se dosta smejati kad krenu da pricaju BILO STA na srpskom :D

Mora nekako da se krene. I stvarno treba da bude blam one koji piratizuju to...

Poslednja izmena:
Pa krenuli su sa Will of Steelom :)
Alliance je već ozbiljnija igra

pretpostavljam da su samo menu-i i te stvari na srpskom(eventualno subtitle-ovi),dok sun glasovi na englijeshkom.Jer ako se ne varam pre par godina je bila i neka FIFA i NFS HP2 na srpskom.

Why not? Mada treba izdvojiti 1500 kinti, a ja naviknut na pirate... Podrzimo domace...

Drago mi je da ste se ovako odazvali. Ako neko zna gde ima u komisionoj prodaji, neka kaze! To je jednostavnije josh nego da porucujem...

Ok, sve je na srpskom, a hocu li dobiti potvrdu za glasovne komande? Da li su i one na srpskom? To je već izuzetno. Zamislite samo :D

...ma sta vi to kupujete na nevidjeno ??? dajte neki link,da vidimo o cemu se radi :smoke: i sto bi sad svi kupovali,ako je na srpskom ..svasta:S:

to sa narudzbenicom preko SK im je genijalan potez... pogotovo za ljude koji ne citaju SK ili ga ne kupuju vise (odavno) iz principa...tako da, ako ima neki link da se makar vidi igra, i ako moze da se naruci regularno, ok. Ako ja treba da se cimam da bi oni zaradili - hvala lepo.

Treba poruciti i podrzati nasu ekipu, trenutno nisam pri kinti ali cu naruciti igru pa makar i SK profitirao od toga.

[QUOTE="B" System]Treba poruciti i podrzati nasu ekipu, trenutno nisam pri kinti ali cu naruciti igru pa makar i SK profitirao od toga.[/QUOTE]
isto

Ја ћу поручити чим будем успешно покренуо демо на својој машини.
Инсталирао сам овај са Digital! DVD-а, али час неће да се стартује, час се стартује па после 5-10 секунди монитор оде у standby...

ja cu poruciti cim to bude bila dobra igra koja moze da se poruci on-line ili kupi u radnji. za svet kompljutera ne bih dao ni dinar, jer ne mogu ni dupe da obrisem sa njime, jednostavno kvalitet je takav da nije ni za bulju. Nesretno je sto je osrednje dobra igra vezana za takav casopis. Izvinjavam se Sasi, njegovim tekstovima bih najradje brisao bulju ali papir ne dozvoljava :d

Probao demo, znate shta, da se mi ovako okupimo i nasnimimo nase lepe glasove, puno bih bolje zvuchali.
Svaka njima chast za trud, ali kad chujete pojedine komentare na srpskom, ili ce da se smejete, ili da plachete.
Ali neka, nek se trude.
I nekako mi baguje makinu, a oni obecali bolju optimizaciju.
Will of steel mi se i svideo, bilo je izazova, ovo ne.
Probacu ponovo, mozda sam subjektivan.
Mada...

Vrh Dno