Šta je novo?

Da li zaista treba da ažurirate svoj smart TV? Kada je pametno kliknuti „Update“, a kada ga je bolje preskočiti

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Smart-tv-azuriranje-software-update-firmware.webp

Da li zaista treba da ažurirate svoj smart TV? Kada je pametno kliknuti „Update“, a kada ga je bolje preskočiti​

Smart TV ažuriranja nisu uvek dobra ideja. Saznajte kada update zaista vredi, a kada može da uspori TV, ubaci reklame ili ugrozi privatnost

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/smart-tv-azuriranje-firmware-update/

Проблем је што ажурирање не можеш да искључиш ( бар не функционише на LG C1 ) и где он сам одради ажурирање без да ико кликне на " желим " довољно је да дете упали тв и остави га. Код мене је одмах било искључено ажурирање управо због овога али тв без обзира каже да постоји и да ће он то завршити. Није се додуше ништа лоше десило до сада додуше

Проблем је што ажурирање не можеш да искључиш ( бар не функционише на LG C1 ) и где он сам одради ажурирање без да ико кликне на " желим " довољно је да дете упали тв и остави га. Код мене је одмах било искључено ажурирање управо због овога али тв без обзира каже да постоји и да ће он то завршити. Није се додуше ништа лоше десило до сада додуше
Jedan siguran način jeste da se isti apsolutno nikad ne poveže na internet, već da se na internet ide isključivo preko zasebnog uređaja (Android / Apple TV).
Ili ti odrekne se ovog “smart” dela iz naziva smart TV i isti se koristi kao monitor koji baca sliku / zvuk s HDMI ulaza i to je to.

Nazad
Vrh Dno