Šta je novo?

da li vredi te pare

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
AAAA ladno je out of stock sada...pre 30 min je josh bilo 🙁

Poslednja izmena:
Kupuj slobodno.Kod nas za te pare mozes kupiti neku 8600gt koja je puno sporija od 8800gs tako da se isplati.

Opet se "pojavila"

ako je to toliko povoljno, mozda je 8800GT takodje povoljan, ili makar 9600GT? ili neki Radeoni 🙂

tamo je svashta povoljno, pogotovo shto je funta slaba kao i dolar. Nikad euro nije bio "jachi".

Poslednja izmena:
pa sto si onda zapeo za GS? :trust:

Ima kod nas GAINWARD 8800GS 384MB 192bit za 115e MPC ili ti 9500 DIN. Zasto bih furao u UK za to, a, inace, vredi svaki ulozeni dinar...:smoke:

Poslednja izmena:
A biće i Palit 9600GT po strašnoj ceni ovih dana...

Meni je UK ko da ti kupujesh u Tempu, josh mi i donesu kucji. Shipping mi je kafa u greenetu. Ima za 5 funti vishe alpha dog.

No nebitno...sada je uzeto...gotovo je. Ako sam se zeznuo zeznuo sam se za svoje pare. Kontam za 90e cju ga lako prodati.

Poslednja izmena:
@isnogood:

Ako je tako, neka je sa srecom... Sta reci.

Josh da ishta od nabrojanog imate u NS na lageru pa da se obraduje chovek. Imate samo 8800gt....Morao sam na drugom mestu da platim 8600gt 1000din vishe......

Ako si na mailing listi, pročitao si šta se desilo... A trudimo se da u NS donesemo što više, ali kad nema ni u BG, ne možemo stvoriti... 😉

da da da 🙂 dzhaba lepe cena kad nemate nishta na lageru 🙂 sramota ...idi kukaj kod omnika da vam da normalne kolichine 🙂

Verujem da se on trudi, ali to je već viša sila... 🙂 Ne proizvodi Eurolink kartice 😛

offtopic: I tako vas ima troje i nishta ne radite mogli bi da sklapate u drugoj prostoriji😛

Nazad
Vrh Dno