silverglider je napisao(la):Mislim, bilo ko ko je radio na projektu malcice vecih razmera, sa vise saradnika (>10) se susrece sa bubicama te vrste, bez obzira sto ne mora da se radi o OS-u. Svako parce radi posao korektno, ali kad krenes da sastavljas sve to...
Miroslav je napisao(la):propust u vezi Blast worma je u samim korisnicima koji ne obracaju paznju na sistemske patch-eve ( a taj patch je izasao sest meseci pre worma)
pa nek tebi seva paja koliko hoce ali kad se ti zarazis, postojes prenosnik i za ostale, a to se meni i tim ostalima ni malo ne svidjaVoodoo_NBGD je napisao(la):ma znas kako mi seva paja (bez uvrede) za te njihove peceve, ionako na svakom pise "critical update", a malo nize u istom tekstu kako taj pec ispravlja [x,y] piksel na ikoni internet eksplorera...
Ovo me podseca na pricu onog Zarka sto je izmislio tastaturuI_L_I_J_A je napisao(la):Opet ja mislim da MS NAMERNO ne sredjuje neke propuste kako bi naterali korisnike na novu verziju. Svaku put kada sem menjao Office to je bilo zbog nekih gluposti koje su ocigledne i mogle su u prvom SP da se sreda ali su ostavljenje. W98 me je iznervirao na kraju jer cim se nesto startuje start meni se iskljuci pa opet moram da trazi program. To ne nervira samo mene vec 1000 000 ljudi i sigurno je da su hteli tu sitnicu su mogli da isprave.
Primer 2. na iPAQ Excelu i pored "SP3" za WindowsCE 2002 i dalje sa CAPS uljucenim u excelu ne pojavljuje se space kada se pritisne. Bez caps sve lepo radi i u svakom drugom programu lepo radi i sa caps i bez njega
Crni je napisao(la):Ovo me podseca na pricu onog Zarka sto je izmislio tastaturu- teorija zaver :d
Ne verujem da M$ namerno pravi propuste, ali verujem da neke kad se vec utvrdi da postoje namerno ne ispravlja na vreme (ako nisu bezbednosni) da bi ih ispravio/poboljsao u novoj verziji. Primera radi, Office2003 u odnosu na prethodne verzije za vecinu korisnika ne donosi nista specijalno osim brzine i ispravljenih propusta :eyebrows:
silverglider je napisao(la):Uff, najvise volim zakljucke tipa "mislite o tome". Prvo, ako je MS ili neko drugi i ugradjivao kod koji narusava privatnost, tesko da bi takva stvar mogla da se okarakterise kao "propust" - u tom slucaju je rec o namernoj raboti. Drugo, bilo ko od nas (i drugih strucnjaka i "strucnjaka" u svetu) ima firewallove koji blokiraju nezeljene portove; oni standardni portovi koji ostaju otvoreni mogu vise nego lako da se snifuju i vidi kompletan sadrzaj paketa. Firewall programe kao i sniffere ne pravi MS. Hakera i krekera ima na tone u svetu. Mrezni paketi se analiziraju na xxxx mesta, sto ovako softverski, sto hardverski (mnoga heavy cvorista rade filtriranje) i da nije niko nikada primetio nista i objavio parche dokaza? Niko ko je u istoriji firme otpusten nije iz protesta 'pustio pricu' gde, sta i kako se radi to narusavanje privatnosti, makar kao hint? To sve mogu da budu najobicnija naklapanja, posto pored miliona korisnika truncice dokaza nema, ma kako mi mislili o tome. Dajte ne pravite Mystic River od svakog filma...
Crni je napisao(la):Miroslave, Srdjane...
Kao sto rekoh: za vecinu korisnika :d
Ima gomila sminke i novih, korisnih stvari, ali ih najveci broj njih ne koristi. Da se ne lazemo, najvise se koriste Word i Excel i to njihove najosnovnije funkcije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari