Born2Kill je napisao(la):Da li vam smeta kada titlovi nisu bash ok tj kada su na hrvatskom ima gresaka i tako dalje ???????
Born2Kill je napisao(la):Da li vam smeta kada titlovi nisu bash ok tj kada su na hrvatskom ima gresaka i tako dalje ???????
Born2Kill je napisao(la):eh pa onda mogu da obajvim da cu uskoro da okacim na net za skoro sve filmove i za novije koji budu izlazili samo da zavrsim web to je to
pa cete imati prevode kompletno adaptirane na srpski
Born2Kill je napisao(la):samo jos da mi ortak sredi na veratu domen posto nemam firmu
Born2Kill je napisao(la):eh pa onda mogu da obajvim da cu uskoro da okacim na net za skoro sve filmove i za novije koji budu izlazili samo da zavrsim web to je to
pa cete imati prevode kompletno adaptirane na srpski
Laza je napisao(la):Meni smeta sto ne postoji neki jednostavan nacin da titilovi postanu cirilicni (ili mozda gresim)?
ZoNi je napisao(la):e, i ja sam pokusavao da "cirilizujem" filmove, ali nisam uspeo 🙁 a koristio sam RadLight i BSPlayer... ima li neko resenje za ovo?
ZoNi je napisao(la):pa, mozes da stavis sajt na drenik.net - za licnu prezentaciju daju ti 10MB, a to je verovatno dovoljno za sajt sa titlovima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari