GA-G33 ima integrisanu grafiku koja dize malo cenu a ti vec kupujes graficku karticu pa ti integrisana uospte ne treba. Inace je ista po karakteristikama kao P31 i P35 otprilike. Zato ti i ja predlazem Gigabyte GA-P35 DS3 ili DS3R, to su ultra durable ploce, a ona DS3L je oslabljena valjda verzija, ako se dobro secam kada sam gledao za sebe.
Ja bih rekao da ti je konfiguracija dobra jer i ja dugo cesljam forume u potrazi za novim kompom i nabavicu nesto slicno kao i ti (slabija graficka jer ne igram igre, HDD 250GB/16MB, TV kartica).
Kuciste uzmi koje ti se svidja, da ima napred usb i uticnicu za sluske ako ti to treba i napajanje 400-450W, prosecna cena je oko 30 evra. Mozes ti da kupis i neko i skuplje i jace ali sve zavisi od tvojih potreba. Ako neces da se zezas sa overklokovanjem, 5 ventilatora za kuciste, 2 ventilatora za 2 hard diska, ventilator za memoriju plus sijalica koja svetli unutra, onda i neces imati neku potrosnju.. Ja cu uzeti kuciste od 30 evra pa ako mi vremenom zatreba jace napajanje onda promenim i kupim samo kvalitetnije napajanje, ne zelim da kroz visu cenu placam i tamo neki Chieftec svemirski dizajn kucista...:type: to je samo kutija ispod stola, treba biti praktican
@OCz: kako te sluzi WD 250/16? Svidja mi se sto ima 16mb buffer i kazu po tekstovima da je tih u radu?