Šta je novo?

Da li uzeti Nokia E72?

gordan84

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2008
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
5800x
GPU
4070 Ti
Da li dati trenutni Nokia 5800 i nadoplatiti za Nokia e72?
Sviđa mi se e72 na izgled, baterija dugo drži (dosadilo mi punjenje svaku veče), bolje je upravljanje emailovima i ne znam kakve još ima prednosti.

Ima li smisla poslije tačskirna ići na ovako neki telefon?

Ne vidim zašto posle tačskrina ne bi uzeo neki koji to nije... Kakve veze ima ako nije? Po meni, još je bolji (oko 19 puta) E72. Ne vidim zbog čega bi telefon bio tač ako nećeš da se mangupiraš (lavina po meni, hajde 🙂 ), nego ti telefon treba zbog nekih viših ciljeva (telefoniranje, sms, recimo.. 🙂 )...
Bez razmišljanja bih uzeo E72 da imam novac planiran za to. Telefon je elegantan i izgleda potpuno profi, čvrst je... Možda manji ekran, ali sve zavisi od potreba, naravno...
Ni meni ne treba ovakav računar, pa sam ga, mamlaz, uzeo... Mislim, šta više reći.. 😉

Jako mali ekran za bilo sta osim poziva,sms-a i laganih email-ova. Sjajna tastatura (mozda i jedna od najboljih na kojoj sam ikad radio), izgled i kvalitet izrade. Solidna kamera. Autonomija oko 2 i po dana.

Uzasno bagovit i spor Symbian. Muke sam namucio da povezem 4 dana bez minimum 2-3 power off-a a desavalo se i da se sam restartuje.

Moje iskustvo nakon pola godine koriscenja.

Uzeo sam E71, odličan tel. Mnogo mi se sviđa i bolji je od 5800. Na ekranu se sve normalno vidi po dnevnoj svjetlosti, lako se dolazi do kontakata i ima mnogo prečica.
Jedino mi fali aplikacija koja pokreće led blic kao lampu.

Nazad
Vrh Dno