Jeste, ali se misli na sobu gde ce biti sve na jednom mestu, i SW i HW i accesories. Ovo se pokrenulo iz razloga sto se desavalo da se pitanja u vezi iMaca premeste u sobu Desktop racunari... sa PC-evima.
![]()
Mislim da poređenje nije na mestu, ali 'ajde de...Nemam ništa protiv Apple, ali zar ne mogu na istoj osnovi svoju sobu tražiti i ljubitelji Creative ili Logitech proizdvoda... a to ne vodi ničemu, zar ne?
poredjenje ne da nije na mestu nego...
RingeRaja odlicno sto si otvorio ovu temu! Vec mnogo puta do sad je pisano zbog cega bi mac korisnici trebali da imaju jednu sobu ali su svi ti postovi nazalost izbrisani jer nisu pisani na pravom mestu
dakle: potrebno je organizovati Mac sobu sa SW i HW + hackintosh jer:
1. nikada ne otvaram sobu "Desktop racunari" ili "Laptopovi" jer se tamo nalazi 99% tema koje me apsolutno ne interesuju.
2. ako neko tamo postovi pitanje o npr. MacBooku ja ga necu videti - samim tim ce pitanje (eventualno) ostati sa odgovorom manje.
ovo je moje misljenje ali predpostavljam da je situacija slicna kod vecine mac korisnika.
Nemam ništa protiv Apple, ali zar ne mogu na istoj osnovi svoju sobu tražiti i ljubitelji Creative ili Logitech proizdvoda... a to ne vodi ničemu, zar ne?
Nemam ništa protiv Apple, ali zar ne mogu na istoj osnovi svoju sobu tražiti i ljubitelji Creative ili Logitech proizdvoda... a to ne vodi ničemu, zar ne?
Aj da vidimo ovako, forum je podeljen na:
» Benchmark hardware community....
» Računari *
» Komponente
» Radionica
» Multimedija *
» Softver *
» Umrežavanje *
» Mobilna telefonija i drugi mobilni uređaji *
» Market *
Ovi sa zvezdicom pokrivaju Apple proizvode po sadašnjoj organizaciji.
Sad, vi biste jednu specijalnu i jedinstvenu sobu samo za Mac usere, koju treba staviti, gde?
To što ti kovacm ne otvaraš sobu gde je po sadašnjoj organizaciji mesto za pitanje o apple računarima se potire s tim da želiš nekom da pomogneš, jer ipak ti (više) ne posećuješ taj deo foruma? Mislim, daj ne drami![]()
Aj da vidimo ovako, forum je podeljen na:
» Benchmark hardware community....
» Računari *
» Komponente
» Radionica
» Multimedija *
» Softver *
» Umrežavanje *
» Mobilna telefonija i drugi mobilni uređaji *
» Market *
Ovi sa zvezdicom pokrivaju Apple proizvode po sadašnjoj organizaciji.
Sad, vi biste jednu specijalnu i jedinstvenu sobu samo za Mac usere, koju treba staviti, gde?
To što ti kovacm ne otvaraš sobu gde je po sadašnjoj organizaciji mesto za pitanje o apple računarima se potire s tim da želiš nekom da pomogneš, jer ipak ti (više) ne posećuješ taj deo foruma? Mislim, daj ne drami![]()
sujeta 300 na sat![]()
Hoću ja Sony sobu i da niko ne dira moje igračke.
Hoću ja Sony sobu i da niko ne dira moje igračke.
Ja sam za sve varijante koje nece dovesti do povecanja broja soba, jer ih je i ovako previshe, prosto se covek pogubi. Moze se postojeca Mac OS X preimenovati u Apple sobu, pa da svi budu sretni? I u toj sobi da budu sticky teme za pocetnike tipa "otkljucavanje iphona", "novi osx utisci" itd..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari