Šta je novo?

Da li ste rob temperature vaseg procesora?

Ja ne koristim softverski HW monitor(e) i mislim da je to budalastina-sada cete svi skociti na mene, osecam! Samo u biosu stavim shut down temp kako mi odgovara i ne instaliram PC Probe, MB Monitor i sl. Ranije sam to radio - do pre par meseci, ali sam shvatio da to nicemu ne sluzi! Procesor najcesce rikne zbog loseg stavljanja kulera a retko kad od rada!

Pozdrav!

Pa...
Mozda je to i konfornije... AL KAKO IZDRZAVAS DA SE ZNOJIS ISPRED KOMPA, KOLKO GREJE, A DA NE POGLEDAS KOJA JE TEMPERATURA...?

student je napisao(la):
Pa ako crkne, neka ude u ku***! Kupio sam Chieftec Middle Tower i opremio ga sa 4 case fana+odlican kuler na CPU i ne brinem!

Pozdrav!

I ne cujes nista, kao ni ja :D

He, ja kupio Intela i uzivam :)
Mada svakih pet minuta gledam temperaturu procesora, cisto iz znatizelje!

Sad mi jedino smeta buka HDD-a...

A gospodin drjackyll jos nije pustio slike koje je obecao?

Pa i ja isto furam Intel-a, dual doduse, ali temp preko 36 stepeni mi ne uliva poverenje sa vremena na vreme kada odem u BIOS. Vise mi odgovora 32-34 posle visecasovnog mucenja :)

RasetaM je napisao(la):
He, ja kupio Intela i uzivam :)
Mada svakih pet minuta gledam temperaturu procesora, cisto iz znatizelje!

Sad mi jedino smeta buka HDD-a...

A gospodin drjackyll jos nije pustio slike koje je obecao?

Gospodin drjackyll nije imao vremena, ima on i zivot pored ovog racunara. Ipak izgleda da ce moreati da stvori vreme jer ovde ima nevernih Toma!:D :D :D

I evo obecanog sreenshot-a. Posle pola sata igranja FS2002 ostavio sam ga 5 minuta da se stabilizuje temeratura i uslikao. Znaci idle je:

Koji program koristis za ocitavanje temperature?

:mad: :( :confused: Znaci da se ne nadam da cu zameniti MBM 4... ma dobro nije ni on los, al ovaj mi nesto lepsi

drjackyll je napisao(la):
Pa naravno da te nije briga kad imas velikog INTELA!:D

Bez vredjanja molicu lepo!;)

Ma, pustite me te priche o super odradjenoj termichkoj disipaciji intela. Meni Copp 733, ne OC, ide i do 48C

gladiac je napisao(la):
Ma, pustite me te priche o super odradjenoj termichkoj disipaciji intela. Meni Copp 733, ne OC, ide i do 48C

Koliko !?!? da to nije neki remark ili tako nesto ? Pa meni copper 1ghz u sred leta ne prelaze 44 stepena.

zar nebi trebalo da se kompjuter isključi ili na neki drugi način prekine sa radom ukoliko bi došlo do pregrevanja. Pa čemu onda ugradjena kontrola coolera i temperature procesora ukoliko ploča nije u stanju da sama preduzme hitne mere da spasi procesor?

Nazad
Vrh Dno