Šta je novo?

Da li ste probali Lockerz?

roadracer

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2005
Poena
650
Lockerz je nova internet prodavnica. Za sada su u promotivnom periodu i samo poklanjaju stvari. Bodovi koji se mogu zameniti za robu se dobijaju dnevnim odgovaranjem na pitanja (nema netačnih odgovora) i igranjem kratkih i jednostavnih igara. Ulaz je moguć samo sa pozivnicom.

Ako neko želi da proba, dovoljno je da mi pošalje e-mail na PM. (Za svakoga ko se prijavi po pozivnici, onaj ko ju je poslao dobija po 2 poena, što je vrlo malo u odnosu na "cenu" robe koja se poklanja. Na primer iPod nano košta oko 300 poena)

Takodje, ako je neko zainteresovan za invite, isti moze dobiti preko pp...
Podrzavam sve sto je besplatno :D:d

Imam i ja pozivnica, tako da ako je neko zainteresovan nek mi posalje email adresu na PM

Takodje ko hoce, imam pozivnice :)

Poslednja izmena:
15og navodno stize nova roba i sajt se prosiruje i vrsi dostavu u vecinu zemalja... Srbija podrzana! ;)
Uveli su jedno odlicno pravilo za nas 'siromasnije' a to je da se dnevno moze uzeti samo jedan artikal skuplji od 50ptz (lokalna valuta). Ako ne supljiraju, moglo bi ovo da bude extra. Zivi bili pa videli.

Ajd' neka mi neko šibne invite na PM... Mail je ovaj username na eunetu... Danke...

Da ja sam se bio registrovao jos davno skupio oko 200nak poena i onda su mi u jednom momentu izbrisali sve zato sto sam kao odgovarao na dnevna pitanja od proslih dana... posle toga sam odustao...

Hocu i ja jedan invite pls =)

Nekoliko sam vec podelio, a imam jos :)
Zainteresovani samo saljite email na moj PM

Imam i ja invite za Lockerz, pa kome treba samo posaljite mail na PM

Danke, kome već...

Pa fala ti...

Zaboravio si da dodas: tvoj forum :d

Jel taj sajt radi sada?

Izgleda da imaju nekih problema jer večeras nije moguć pristup. Greška 404. I danas u jednom trenutku nije bio moguć pristup ali je kasnije proradio.

email na pp i saljem pozivnicu ;)

Poslednja izmena:
Posaljes e-mail na pm i dobijes invite. :)

^ takodje :D

mozda i bude nesto od ovog sajta,

ps. kome trebaju invite samo neka posalje mail na pm i saljem odmah

Valjda ce biti. Sad mogu i ja da saljem pozivnice pa kome treba nek se javi na pm.

ima dosta jeftinih stvari, koje i nisu toliko skupe

da da, posebno ove novije igre za PC, tipa 100 PTZ, videcemo dal' ce da salju kad skupim jos 60 PTZ :D

Poslednja izmena:
I kod mene ima poneki invite

Nazad
Vrh Dno