Šta je novo?

Da li se secate ???

Cenjen
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poena
169
Pozdrav,
pre jedno 6-7 godina sam igrao jednu igru, radi se o maloj podmornici koja luta morem i skuplja sve i svasta (cepove, metal, kamenje ...), moze da se nadogradjuje (od oruzja do sprava za skupljanje), mislim da ne moze da se menja podmornica. Ima i borbi, sto sa ribama sto sa drugim podmornicama. Problem je sto ne mogu da se setim kako se zove ta igra, a hteo bi da je potrazim i kupim.

Ako neko zna o cemu pricam slobodno nek kaze, ima pivo od mene ;)

Ne znam za tu, ali i ja tražim jednu ring out igru, već duže vreme, i nikako da je nadjem. Ima boraca svih vrsta, skandinavac sa čekićem, spartanac, egipćanka sa dva mača, evropljanin sa ogromnim mačem, kineski čičica sa motkom i samuraj sa katanom sa kojim sam najviše voleo da igram. Kad predješ sve na kraju se cepaš sa luciferom. Ako je neko igrao ovo i seća se kako se igra zove, neka kaže sada ili neka ćuti zauvek ;)

Meni to zvuci poznato, da nije bilo nesto kao u Diablo RPG stilu ? Ides i udaras po misu sve vreme ???

Ma jok bre klasičan fajt ring out, znači ili išibaš nekog do kraja ili ga izbaciš iz ringa. Cepaš na tastaturi, sećam se da mi he magija bila 2x dole pa spejs :D

@avatar1980
Nije mozda AquaNox?

Ah, Sub Culture :p
Kako je to izgledalo dobro na Voodoo-u :)

Vrh Dno