jaksa je napisao(la):1) Posto i meni treba par masina za istu primenu, mislio sam da budu npr ovakve:
i815E ploca - SA grafikom (ne znam jos koja, al ima ih)
iole solidnija graficka je min 30 evra
Celeron Tualatin - bilo koji, najbolje na 1GHz
ram, hd, zvuk, modem, mrezne -isto kao ti
kuciste - meni lepo rade do sada Leadman/Powmax 300W
Monitor - nikako 753s, uvek 757dfx ili mozda, ali skuplje 757nf ili cak najjevtinije a odlicno 757p - sve zavisi kome ces da ih namenis
2) Da li PC133 memorija na i815 sa Celeronom na 100Mhz bus radi uvek na 100Mhz?
Pozdrav
U jednom servisu na brdovitom Balkanu, dva mlada servisera naidjose na problem...
Stoga pozivamo sve brilijantne umove sa ovog foruma za pomoc...
Dakle, problem je sledeci:
po prvi put se srecemo sa internet serverom (sa ugradjenim modemom)
u pitanju je D-Link 601M model i imamo problem da ga - nateramo da radi.
On je lepo instaliran, namesteni su svi mrezni parametri i IP adrese i on se uz pomoc programa koji dolazi uz njega IS ADMIN konektuje na internet ali sad dolazi ono glavno pitanje:
kako sa drugih racunara u mrezi da se konektuje na internet?
npetar je napisao(la):Cao svima.Imam jedan problem,tj. pitanje?
Nedavno sam kupio TV tuner Zoltrix(FM tuner,remote,capture,chip bt869...).Pored toga sto sam se namucio sa drajverima cija je instalacija zaista cudna(po prvi put vidim talo nesto),javlja se problem i u softveru.Naime,u fullscreen-u desava se da softver
prestane da odgovara,tj. slika se i dalje vidi(cini se da sve radi ok) ali za iskljucivanje programa sledi ctrl-alt-delete odnosno restart.Ako,neko zna da resi moj problem molim za preporuku
koji softver da koristim(ali da podrzava i daljinski ako moze).
Inace slika je stvarno odlicna,cak nije potrebna ni antena jer sve kanale hvata sa 2m koaksijalnog kabla.Pozdrav svima...
I 'el su koji procenat brzi?
Em, pozdrav svima, nadam se da sam se valjano upoznao sa pravilima foruma, al ako nesto zayebem, prashtajte!
Elem, doslo doba da moj c-64 (koji btw jos uvijek radi, mada ne bas cesto) dobije naslednika. Evo sta sam imao na umu:
kUdtiHaEX je napisao(la):Join Date: 18.07.2001
Davno to bese....
HB je napisao(la):Vidi ti njega sto se siri sa join dateom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari