Šta je novo?

da li se secate vaseg prvog thread-a ili posta

Nemoj sad da se vadis.

@ZorMi: Moguce. Secam se jednog mog threada koji se razvukao na gomilu strana (o Chieftec kucistima) i posle nekog vremena je pisalo da je thread zapoceo ivo.r :D

Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
Ajde malo da mi pomognete, jer u ovom trenutku ni sam neznam sta bi kupio, toliki je izbor, pa me zanimaju vasa iskustva...

1.PAZARIO SAM:

-Kuciste (Frontier Aurora - strava izgleda, samo cu da kupim neko kvalitetnije napajanje)
-Misa i tastaturu
-LG rezac
-Club 3D FX5900 XT (do jaja)
-Monitor sigurno uzimam 757NF

2.FALI MI:

PLOCA = Epox 8RDA3+ ili Abit NF7-S v2.0 ?????
PROCESOR = AMD Barton 2500+ ?????
MEMORIJA = 2x256 Kingston (ne znam kolko je HX skuplji od ove obicne, znam samo da je bolji jer bi i ja da overclockujem - mnogo!)
HARD = Maxtor 80 GB 8MB 7200 (stvarno mi ne treba vise)
KULER = ????????????? - najveca dilema, jer treba da hladi overklokovanog Bartona

Mashinu bi koristio za igre, filmove, muziku a upravo ucim 3D Max i Corel, pa bi se u buducnosti vise pozabavio tim stvarima (verovatno cu na tome i da zaradjujem!), a moja velika zelja je da OVERKLOKUJEM mashinu do stvarnog MAXIMUMA!

Interesuju me vase preporuke i iskustva u vezi ove dve ploce - koju uzeti, da li je ovaj Barton dobar izbor, kolko kosta HyperX?

P.S. Ne mogu puno da kombinujem, jer cu biti ogranicen na nekih 500E za plocu, procesor, hard, memoriju i monitor :(

:d :d :d :d :d :bottle:

Poslednja izmena:
uf,davno to bese,jos za vreme starog foruma...malopre sam odradio search postova i nema mog prvenca (smrc :S: )...eh stari forum budi nostalgiju,jel ga je neko kojim slucajem backup-ovao?

Ja se ne secam, i mislim da to i nije bitno

Secam se. To je bio i povod mog uclanjenja ovde, jer je ne secam se ko lupio neku glupost o nekom mobilnom telefonu, a drugi je bio u threadu sa testom firewalla. ***, kad ih se setim ne mogu da poverujem koliko sam bio toopav tada :D, sad sam maciji kasalj u odnosu na pre godinu i po.
Posle sam imao jednu pauzu (zaboravio sam iskreno) pa sam malo vise spamovao, a danas vadim sopstvene mrlje od tada :D.

Ahahaa, ja se secam prvog dana kada je bench otvoren, pre bilo kakvog foruma, i secam se da sam Peci poslao "preteci" mail posle testa GForce256 Annihilatora, gde sam ga poshteno napljuvao kako je to krsh kartica, a Voodoo rula :D

ja sam od problema bio problematichan!!!

Jedan od prvih postova mi je bila akcija da skupimo na bench-u shto vishe ljudi da pa kupimo flash-eve i mp3 playere u CompLand-u po dilerskim cenovnicima... Tada nisam znao ni ko je Mikica, a kamoli da je na Bench-u, a naravno Mikica je akciju sasekao u korenu!!!!

Link: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=14268

driver je napisao(la):
Ahahaa, ja se secam prvog dana kada je bench otvoren, pre bilo kakvog foruma, i secam se da sam Peci poslao "preteci" mail posle testa GForce256 Annihilatora, gde sam ga poshteno napljuvao kako je to krsh kartica, a Voodoo rula :D

Ups, ode moderatorska titula :D

Nego secam se da smo u news grupama imali "problema" sa tobom.Svi smo pokusavali da te ubedimo da je nvidia bolja, ali ti nisi popustao, iako su kilometarski postovi bili u pitanju(cak sam pre par meseci pokusao da nadjem post na newsu gde si cini mi se ti napisao da Sony pravi lose uredjaje da bi se malo nasalio, ali dzaba vise nemam OE4, a rucno pretrazivanje po ogromnim fajlovima nije dalo ocekivane rezultate).Sada eto posle par godina moras da priznas da smo ipak bili u pravu sto se tice nvidie :D

Da ne bude bas offtopic, i ja se ne secam svog prvog posta, ali sam hteo jednom da napravim thread kako gf suck-uje i kako je riva tnt2 bolji izbor(mislim tadasnji odnos cene/performanse) :)

Poslednja izmena:
evo i jednog primera kad je dobro shto neko iskopa stari thread :D

moj prvi post ( ako je verovati search-u) je ovaj , kuknjava za 5je8anim rezachem..
na kraju se ispostavilo da je razlog bash "transport", zbog brata koji je vozio po rupama.. :crash:
rezach je zamenjen novijim modelom, poshto je bio pod garancijom.. :eyebrows:

pozdrav

moj je bio vezan za prodaju nekog staaaarog Chaintecha :) i + K-6 II :type:

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je napisao(la):

heh, na moj rodjendan, svaka CAS!!
nego kako ste nasli svoje prve threadove? meni na pretrazi da je prvih 500, a posle nece onih 208 dalje??

Srga je napisao(la):
Primeticete da je skoro svaki prvi post u stvari bio neki problem koji nas je mucio..

Upravo, evo ga moj prvi, a forum sam poceo da pratim krajem 2002.

okmijun je napisao(la):
heh, na moj rodjendan, svaka CAS!!
nego kako ste nasli svoje prve threadove? meni na pretrazi da je prvih 500, a posle nece onih 208 dalje??

Ovo bi trebalo da bude tvoj prvi post, našao sam ga tako što sam u Advanced search opciji uneo tvoje ime, znači da traži samo tvoje postove i stavio "Ascending order" (od najstarije ka najnovijoj) i voila :D

e hvala brate, e ta napucana ploca je CRKLA :S: sama od sebe posle 6 meseci (jbm joj mtr)
joj sad kad se setim prodje me neka jeza :D

Poslednja izmena:
LutkicaBG je napisao(la):
Pa meni bar to nije neki problem :lol:
jel ovo u potpisu reklama ili zaie84ncij4? :d

pozdrav

H.U.D. je napisao(la):
jel ovo u potpisu reklama ili zaie84ncij4? :d

pozdrav
mene vise ovo cudi:

LutkicaBG
Newcomer

LutkicaBG's Avatar

:D

joriq je napisao(la):
mene vise ovo cudi:

LutkicaBG
Newcomer

LutkicaBG's Avatar

:D

Pa mozda zato sto se postovi ne racunaju u ovoj sobi tj. pisanjem ovde se ne povecava broj postova...

HEHe jel neko bio na tom sajtu??moj post je bio pod drugim nickom ali ga se nesecam..mislim da su mi ga iskljucili zato sto sam spamovao..,, *** moralo se ..na greskama se uci...

Samo da čekiram profil :)
EDIT:
Koja je najbolja Linux distribucija :-devil-:

Poslednja izmena:
He pa ako ti je stalo da vidis to ,,onda ces morati da ga cekiras...
***..

Moj prvi post je glasio> Push up :)

Bila je tema o onom caru u kostimu pileta kom napises sta da radi,i on to uradi...

ne bi mogo da opisem u kilometrima tacno, ali mi se cini da sam postovao neki test za Audigy (koji je ujedno bio PRVI RIVJU AUDIGY-a na netu!!!) koji je peca dobio nekim magicnim kanalima, i onda ga jos preveo i na engleski
u kratkim crtama, stizalo mi je 1000000 mailova dnevno iz ceolog svet na raznim jezeicima i onda sam tek dosao na forum da i tamo nekome nesto objasnjavam po tom pitanju.
pritom niko mi nije rekao da ce test da se prevodi na engl tako da mi nista nije bilo jasno...

Nazad
Vrh Dno