- Učlanjen(a)
- 30.07.2000
- Poena
- 770
Nemoj sad da se vadis.
Vule je napisao(la):Ajde malo da mi pomognete, jer u ovom trenutku ni sam neznam sta bi kupio, toliki je izbor, pa me zanimaju vasa iskustva...
1.PAZARIO SAM:
-Kuciste (Frontier Aurora - strava izgleda, samo cu da kupim neko kvalitetnije napajanje)
-Misa i tastaturu
-LG rezac
-Club 3D FX5900 XT (do jaja)
-Monitor sigurno uzimam 757NF
2.FALI MI:
PLOCA = Epox 8RDA3+ ili Abit NF7-S v2.0 ?????
PROCESOR = AMD Barton 2500+ ?????
MEMORIJA = 2x256 Kingston (ne znam kolko je HX skuplji od ove obicne, znam samo da je bolji jer bi i ja da overclockujem - mnogo!)
HARD = Maxtor 80 GB 8MB 7200 (stvarno mi ne treba vise)
KULER = ????????????? - najveca dilema, jer treba da hladi overklokovanog Bartona
Mashinu bi koristio za igre, filmove, muziku a upravo ucim 3D Max i Corel, pa bi se u buducnosti vise pozabavio tim stvarima (verovatno cu na tome i da zaradjujem!), a moja velika zelja je da OVERKLOKUJEM mashinu do stvarnog MAXIMUMA!
Interesuju me vase preporuke i iskustva u vezi ove dve ploce - koju uzeti, da li je ovaj Barton dobar izbor, kolko kosta HyperX?
P.S. Ne mogu puno da kombinujem, jer cu biti ogranicen na nekih 500E za plocu, procesor, hard, memoriju i monitor![]()
Vule je napisao(la)::d :d :d :d :d :bottle:
Same here :dVoodoo_NBGD je napisao(la):Ja se ne secam ni svog zadnjeg threada ili posta :d
driver je napisao(la):Ahahaa, ja se secam prvog dana kada je bench otvoren, pre bilo kakvog foruma, i secam se da sam Peci poslao "preteci" mail posle testa GForce256 Annihilatora, gde sam ga poshteno napljuvao kako je to krsh kartica, a Voodoo rula![]()
kUdtiHaEX je napisao(la):Join Date: 18.07.2001
okmijun je napisao(la):heh, na moj rodjendan, svaka CAS!!
nego kako ste nasli svoje prve threadove? meni na pretrazi da je prvih 500, a posle nece onih 208 dalje??
jel ovo u potpisu reklama ili zaie84ncij4? :dLutkicaBG je napisao(la):Pa meni bar to nije neki problem :lol:
mene vise ovo cudi:H.U.D. je napisao(la):jel ovo u potpisu reklama ili zaie84ncij4? :d
pozdrav
joriq je napisao(la):mene vise ovo cudi:
LutkicaBG
Newcomer
LutkicaBG's Avatar
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari