Šta je novo?

Da li se neko slaze..?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

petarst

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
619
Stvarno ne znam da li je ovaj forum prava stvar za to,ali covek stvarno vise nezna na koji nacin da se obuzdava u ovim uslovima u kojima zivimo.

Da neko ce reci ima i gorih, ali polako pretendujemo na taj tron.

Optimizam koji nam se uliva na pocetku nove god. ubrzo opadne glupostima i lopovlukom kao sto je i taj PDV (kao da ranije porez nije ni postojao, pa sad ispada da placamo i porez na porez) i (predpostavljam da smo mi poslednji koji su uveli VAT)... da nepricam o ceni hardvera koja je ocajno visoka, itd....

Naravno ova prevara sa ADSL-om mi najvise ide na k.... uzeli mi pare ono kao ima tehnickih mog. ,a sad posle odjednom nema i tako svima koje poznajem (verovatno ce biti za koju deceniju), i da smo u nekoj normalnoj zemlji tako bi ih slatko tuzio i Telekom i sve te provajdere, kucu bih mogao da sazidam 😡 .
Hocu pare nazad ,a oni mi traze fiskalni racun (a posto sam ga bacio nema nista od para).

Izdvajam za socijalno svakog meseca po 100 evra, a kad odem kod lekara sve moram da platim hteo ja to ili ne.

Kredit da uzmem nesmem ni da se usudim, jedino mi ostaje da cekam da neko umre da bih mogao da se uselim u stanbenu jedinicu od tricavih 40 kvadrata.

Kao nema para u Srbiji, a sve vrvi od dzipova, besnih kola i random gradjevinskih objekata.

Nigde da odes da se opustis kao covek da te neki ***** negleda popreko ili da ti neko neuleti sa kolima ispred tebe dok ti poslusno cekas zeleno svetlo jedno 15 minuta.
Da ne govorim o ulicama koje ni u doba I svetskog rata nisu bile u tom stanju u kojem se sad nalaze, da cak i nove rute (tj. preuredjene) imaju jedno 20 - 30 rupa.A onaj Bogdanovic samo nesto k... mi smo ovo mi smo ono .. sve mi je bilo jasno kad su poceli da se tuku oko tog mesta za grad. BG-a zbog plate koje iznosi svega 700 evra mesecno hahaha, pa sta oni misle da smo mi svi ovde sisali vesla.
Ja stvarno ne razumem koji smo mi narod kad sve ovo mozemo da posmatramo mirno i bez nekih iscimavanja.
Vec 5 godina je proslo i nista sve je na istom, samo mi izgubismo teritorije, lovu, ljude itd.

Sad mi je jasno zasto Slovenci i HR i ostali nisu hteli sa nama.
Ko se nas uhvati smesta je najebo.
Na poslu svi jedva cekaju da nekoj prejebu, *****u i uskoce na njegovo mesto.

Od svih politicara mi je muka tolika da ne mogu vise ni TV da smislim.
Nas spoljni dug iznosi 14 milijardi $ (dobro je da nije evra) up to day ,i ja stvarno ne razumem ko ce te pare da vrati i kad.

Igram igrice posebno VC sa bratom iz Kanade i gde god odemo, posto imam nick Petar - Serbia svi me napusavaju i teraju u PM.

Niko sa nama nece ni da igra ,i desi se da nekad ima 6-7 igraca na nas dvojicu.

Ja sam mislio da su Ameri debilna nacija i ostali, ali sad sam definitivno siguran da smo mi ubedljivo na prvom mestu po tom pitanju.

Kad uzmes da racunas samo koliko tenkovi kostaju , grante , municija, volzila , gorivo dobijas cifru od nekoliko milijardi dolara za (mi stvarno imamo mnogo kad smo se toliko razbacivali).

Katastrofalno sam nesretan jer godine prolaze ,a jedini izlaz postoji u inostranstvu ili u Dunavu.
DA LI CE NAM IKAD BITI BOLJE ( to je pitanje verujte koji i moji roditelji su ga cesto postavljali svih prethodnih god. sami sebi)?
Bojim se da uskoro na svetskoj mapi nebudemo Rezervat "Srbija"!! 😡

Pozdrav svima i izvinjenje ako ima gramatickih gresaka.
Mnogo sam popizdeo .................................................... 😡 😡 😡 😡

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno