Šta je novo?

Da li se isplati?

BsoD

Poštovan
Učlanjen(a)
12.01.2017
Poena
51
Da li se u danasnje vreme isplati rudariti?
Koliko je potrebno dobrih rigova da bi se isplatio racun za struju i nesto sa strane zaradilo (50e)?

Rudarenje za sada se isplati...ostaje jos nesto malo :). Na primer sa jedan rig 5 x 470 ili 480 imas trossk za struju oko 55e i imas jos toliko pa do 75e zaradu. Trenutno tako nekako ide matematika. E sad nisi pitao koliko kosta rig. Treba da odvojis gore dole oko 1800e. To je :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Slazem se sa gore napisanim,i ako ozbiljno planiras da rudaris ne stedi na komponentama a pogotovo na napajanju posto je ono najbitnija komponenta od svih,jeste da ti napajanje ne donosi novac,ali odrzava ostale komponente u racunaru ispravnim(stabilan napon pre svega).

Nesto sam planirao...Pricao sam sa jednim prijateljem,on tvrdi da nmg nista da uradim sa jednim rigom..Jednostavno kao icu u minus..Pa me zanima vase misljenje.. :D

Lunis ti rudaris??..Koliko imas rigova?

Mozes sa jednim rigom da ostvaris zaradu jedna rx 470 donosi oko 30 dolara ako kopas eth,znaci 5 grafe 150 dolara donose mesecno ima tu i za struju i da ostane i za tebe....
Grafe mozes da modujes bios-ima da bi jos manje trosile struju,biose imas na netu i kako se menja bios takodje na netu imas sve lepo objasnjeno.

^ Više nije ni tih 30$ po grafici mesečno.

Kako kad lepo sam napisao oko 30 dolara nekad je 28 nekad 27 nekad 29 svaki dan se menja cena btc-a a sa njim i cena kriptovaluti tj. vrednost.

Nesto sam planirao...Pricao sam sa jednim prijateljem,on tvrdi da nmg nista da uradim sa jednim rigom..Jednostavno kao icu u minus..Pa me zanima vase misljenje.. :D

Pa ako bi sa jednim rigom isao u minus, onda bi sa vise rigova isao u jos veci minus, zar ne? Isplativo jeste, sitno, ako gledas na to kao posao koji treba da ti radi 3 god (kolika je garacija za komponente), verovatno ces za to vreme najmanje duplirati investiciju i jos uzeti neke pare kad budes sve prodao. Bice faza i sa losijom zaradom ali bogami i sa 5-6x vecom nego sada, samo sto te ekstra isplative ne traju dugo...

Ili da li se isplati miner dal bese S7 ili S5..kosta oko 400 dolara..Da li je on ok?...Malo mi treba vise informacija oko aSIC minera i npr.kad ja sklopim racunar

Mozete li mi reci malo vise ooo LTC RABBIT sajtu i o x11 kopanju...tamo kad ukljucim na x11 mining..dobijam 630-680 kh/s sa ovom grafom od 11000 din..Ovo je vise kao hobi sa ovim racunarom xD

Mozete li mi reci malo vise ooo LTC RABBIT sajtu i o x11 kopanju...tamo kad ukljucim na x11 mining..dobijam 630-680 kh/s sa ovom grafom od 11000 din..Ovo je vise kao hobi sa ovim racunarom xD

Trebaš za početak da sedneš i da malo pročitaš, ako treba i ceo forum.

Navedeni pul je najobičniji šit, kopao sam na njemu i užasno krade.

Znači sedi i čitaj čitaj čitaj !!!!!!!

Vrh Dno