nIce Cream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 650
Da li se isplati instalirati nove detonatore (41.09)???
Trenutno imam 40.72
Koja su poboljsanja?
Trenutno imam 40.72
Koja su poboljsanja?
Pa to je kao one fore tipa "Kupujem..." ili "Prodajem..." i svi se zalete da vide sta je, kad ono... ctp;jaksa je napisao(la):ne isplati se postavljati nove threadove a da je naslov-subject nejasan/nedorecen/zbunjujuci.
naslov threada treba da bude dat upravo na suprotan nacin od opisanog u prethodnoj recenici.
zasto?
nije na prvi pogled jasno o cemu se radi pa ce mozda neko ko zna resenje problema ili odgovor na pitanje da preskoci thread sa takvim nejasnim/nedorecenim/zbunjujucim naslovom
za razliku od threada, naslov posta iliti subject moze da bude ma kakav, sto bi se reklo, po volji.
Crni je napisao(la):
Pa zavisi koju graficku imas, mada ne postoje pravila
Nekom bolje radi nova verzija, a nekom stara. Instaliraj, pa probaj...
Takvim rezonovanjem neces nigde dogurati...nIce Cream je napisao(la):abit siluro ti4200 64ddr
meni su sve do sad ispravno radile.... a pitam iz razloga sto mi se ne skida 16 samo da bih isprobao... :beat:
nIce Cream je napisao(la):abit siluro ti4200 64ddr
meni su sve do sad ispravno radile.... a pitam iz razloga sto mi se ne skida 16 samo da bih isprobao... :beat:
alokiN je napisao(la):Evo ti saveta:
Idi do sezama u fruskogorkoj ul. uplati basic 120 din ili extreme 240 din i imas yu neta sat odnosno tri svaki dan(za period od 1-og meseca), a da bi sve ovo imalo smisla postoji getorder pomocu kojeg "narucis" fajl sa stranog servera(treba ti samo url) a sezam ti ga skine na njihov odakle ga ti preuzimas.
Ja za sat vremena u najgorem slucaju skinem 15 a najboljem 23mb.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari