Šta je novo?

Da li se isplati...

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Da li se isplati instalirati nove detonatore (41.09)???
Trenutno imam 40.72
Koja su poboljsanja?

:)
Pa zavisi koju graficku imas, mada ne postoje pravila :(
Nekom bolje radi nova verzija, a nekom stara. Instaliraj, pa probaj...

ne isplati se postavljati nove threadove a da je naslov-subject nejasan/nedorecen/zbunjujuci.

naslov threada treba da bude dat upravo na suprotan nacin od opisanog u prethodnoj recenici.

zasto?
nije na prvi pogled jasno o cemu se radi pa ce mozda neko ko zna resenje problema ili odgovor na pitanje da preskoci thread sa takvim nejasnim/nedorecenim/zbunjujucim naslovom

za razliku od threada, naslov posta iliti subject moze da bude ma kakav, sto bi se reklo, po volji.

jaksa je napisao(la):
ne isplati se postavljati nove threadove a da je naslov-subject nejasan/nedorecen/zbunjujuci.

naslov threada treba da bude dat upravo na suprotan nacin od opisanog u prethodnoj recenici.

zasto?
nije na prvi pogled jasno o cemu se radi pa ce mozda neko ko zna resenje problema ili odgovor na pitanje da preskoci thread sa takvim nejasnim/nedorecenim/zbunjujucim naslovom

za razliku od threada, naslov posta iliti subject moze da bude ma kakav, sto bi se reklo, po volji.
Pa to je kao one fore tipa "Kupujem..." ili "Prodajem..." i svi se zalete da vide sta je, kad ono... ctp;
Peca je vise puta lepo upozorio na to i obecao da ce se takvi thread-ovi brisati, ali opet ih ima gomila.... :(

koliko vidim ti si se 1. zaleteo:)
al kad si video da decko pita za nvidia-u, srce ti se smeksalo :D
jel dobro pogadjam?

e ali meni srce nije tako meko, pa cim sam video onakav naslov, morao sam da odreagujem.

Crni je napisao(la):
:)
Pa zavisi koju graficku imas, mada ne postoje pravila :(
Nekom bolje radi nova verzija, a nekom stara. Instaliraj, pa probaj...

abit siluro ti4200 64ddr
meni su sve do sad ispravno radile.... a pitam iz razloga sto mi se ne skida 16 samo da bih isprobao... :beat:

nIce Cream je napisao(la):
abit siluro ti4200 64ddr
meni su sve do sad ispravno radile.... a pitam iz razloga sto mi se ne skida 16 samo da bih isprobao... :beat:
Takvim rezonovanjem neces nigde dogurati... :(

Evo upravo pogledah moj folder Downloads/Drivers/NVidia gde "talozim" Detonatore poslednje, recimo, dve godine i ustanovih da ima oko 290 MB ! :D ;)

Znaci da bi ustanovio sta ti najbolje radi sa tvojom karticom u tvojoj konfiguraciji sa tvojim ...hhmm... "aplikacijama" (citaj: igrama), jedini nacin je samo probati pa benchmarkovati, probati pa benchmarkovati, probati pa benchmarkovati, prob... :cuss: DOSTA !

Ja sam svojevremeno skidao svaku novu verziju (final ili beta), pa makar imala promenu verzije sa xx.00 na xx.01 ctp;
Onda mi je dojadilo merenje 3D markova, pa sam malo posustao, ali sam zadovoljan verzijom koju koristim.
Ako ne probas vise verzija, neces ni znati da li je ta koju imas dobra ili nije, zar ne ?

nIce Cream je napisao(la):
abit siluro ti4200 64ddr

Evo ti saveta:

Idi do sezama u fruskogorkoj ul. uplati basic 120 din ili extreme 240 din i imas yu neta sat odnosno tri svaki dan(za period od 1-og meseca), a da bi sve ovo imalo smisla postoji getorder pomocu kojeg "narucis" fajl sa stranog servera(treba ti samo url) a sezam ti ga skine na njihov odakle ga ti preuzimas.
Ja za sat vremena u najgorem slucaju skinem 15 a najboljem 23mb. :)

alokiN je napisao(la):
Evo ti saveta:

Idi do sezama u fruskogorkoj ul. uplati basic 120 din ili extreme 240 din i imas yu neta sat odnosno tri svaki dan(za period od 1-og meseca), a da bi sve ovo imalo smisla postoji getorder pomocu kojeg "narucis" fajl sa stranog servera(treba ti samo url) a sezam ti ga skine na njihov odakle ga ti preuzimas.
Ja za sat vremena u najgorem slucaju skinem 15 a najboljem 23mb. :)

Imam beeday... Visim prosecno 6 sati na dan... Nije mi vreme, ni impulsi problem.... :p

Nazad
Vrh Dno