Šta je novo?

Da li reklamirati 223BW?

kroki23

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
Pre dva dana kupih samsung 223bw, u firmi na senjaku (pocinje na e,ja sam ga uzeo u piramidi). Bio je samo jedan primerak, lik mi upalio da pogledam da li ima mrtvaka i nema. Ali kad sam dosao kuci, probijanje pozadinskog osvetljenja uz gornju ivicu je u granicama tolerantnog, ali zato donje sljasti bas dosta i mnogo je izrazenije, kad gledam fim cak primecujem i sa strane, sto nije bio slucaj sa 940n.A druga stvar je ta sto plastika ne moze lepo da legne u "rupice", u zadnjem delu monitora, jer je guma u jednoj od njih fabricki nepravilno odradjena. Tako da malo "strci". Pitanje dakle glasi da li mogu da vratim monitor na osnovu ovih stvari i trazim drugi?

bicje isti. to je "cena" pada cena.

Cuo si za "zakon o zastiti potrosaca"?😀 Zasto bi svaki dan gledao pozadinsko probijanje koje je van granica tolerancije i josh uz to neku plastiku koja strci?😡 Kupio si novo, platio dosta para, valjda treba da uzivas, a ne da se patis!!?? Reklamacija!!!!

Radnji i prodavcu gde sam pazario svaka cast, decko upalio monitor, pregledao bilo sve ok, ali tek kad sam dosao kuci video sam problem sa maskom i osvetljenjem. tako da ovim putem nisam mislio nista lose kad sam napomenuo o kojoj firmi je rec. Kod njih sam dosta stvari kupio i nikad problema nisam imao. 🙂

po meni ima razloga za reklamaciju makar iz osnove pozadinskog osvetljenja, tj lepo nazoves prodavca i objasnis mu da se pojavilo vidljivo pozadinsko osvetljenje pri gledanju filmova i to sa strane slike koje nisi mogao primetiti pre 2 dana kad si kupio monitor :smash:

evo kod mene se ne primecuje nikakvo pozadinsko osvetljenje ni pri kakvom koriscenju monitora ni sa leve ni sa desne strane sem od dole ali i to ako se dobrano zagledam mada sam naviko na to izrazenije poz osvetljenje od dole koje je jedva primetno samo na crnoj podlozi tj gledanju filmova

znaci samo hrabro i svakako pozovi i na kraju odnesi monitor i pusti im taj film i objasni i ostale zamerke koje imas :rtfm:

pa zameni opusteno ( totalno su cool kada je to u pitanju)... ali ako mislis da tjes dobiti neki kod koga nema probijanja varash se... 🙂

akki, da ali ovaj bas probija, i jos ova plastika koja bode oci

Evo zamenili mi bez problema, stvarno su cool. Ovaj ima mnogo manje probijanja i nema bad p. (sreca moja posto nisu mogli da mi prikljuce u radnji pa sam ga odneo na slepo).

Nazad
Vrh Dno