Šta je novo?

Da li prodati 6600GT...

• Začetnik teme Začetnik teme vuk204
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuk204

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
620
... ili cekati HavocFX implementaciju u nekoj od buducih igara?
Leadetk 6600GT 128TDH Extreme je pre dve nedelje otisao u zasluzenu penziju, zamenjen za karticu iz potpisa. Za Leadetka imam ponudu od 60-ak eura, ali nisam siguran da li da je prodam. Na ploci imam slobodan 4xPCIe i koliko sam razumeo bice moguce ubosti GPU u njega kako bi preuzeo racunanje fizike u buducim naslovima koji ce imati licenciran HavocFX. Pitanje je: da li sam dobro razumeo sustinu, ili ce HavocFX moci da se koristi samo u SLI konfiguracijama i koliko ce 6600GT biti u stanju da se iskoristi kao PPU, odnosno koliko ce biti efikasan?

... ili cekati HavocFX implementaciju u nekoj od buducih igara?
Leadetk 6600GT 128TDH Extreme je pre dve nedelje otisao u zasluzenu penziju, zamenjen za karticu iz potpisa. Za Leadetka imam ponudu od 60-ak eura, ali nisam siguran da li da je prodam. Na ploci imam slobodan 4xPCIe i koliko sam razumeo bice moguce ubosti GPU u njega kako bi preuzeo racunanje fizike u buducim naslovima koji ce imati licenciran HavocFX. Pitanje je: da li sam dobro razumeo sustinu, ili ce HavocFX moci da se koristi samo u SLI konfiguracijama i koliko ce 6600GT biti u stanju da se iskoristi kao PPU, odnosno koliko ce biti efikasan?
Ма продај то док још има пристојну цену, у време кад и ако то заживи и буде реално потребно вероватно ћеш имати целу нову конфу, ал' 60е је премало и за обичан 6600GT и пре је цена за 6600 тако да боље тражи неку другу понуду/човека.

Poslednja izmena:
Bas tako; prodavaj ali gledaj da izvuces vise para.

6600GT mozes ladno da prodas za 75E eventualno za 70E ako ti se bas zuri isod toga nedaj... Za moju karticu Asus EN6200GE @ 6600 (505/660) koja daje preko 7000 poena u 3dmark 2003 su mi najvise nudili 45E sto je ipak premalo... po meni 6600 55E, 6600GT 75E

Nazad
Vrh Dno