Šta je novo?

da li postoji

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
mozda program koji ce preko modema , identifikovati nekoga ko me zove i ostale stvari npr, trajanje poziva itd

ima WhoCalls ,ne znam tacno koji je link ali trazi na download.com ili na google-u, da identifikuje broj koji te zove ali moras da imas digitalnu centralu i da ukljucis identifikaciju poziva u posti

...i da ti modem podrzava CID, a ako ispunjavas sve preduslove imas par linkova za programe tog tipa u thread-u "Malo download-a..."

Crni je napisao(la):
...i da ti modem podrzava CID, a ako ispunjavas sve preduslove imas par linkova za programe tog tipa u thread-u "Malo download-a..."

Kad ces vise da izmenis ime treda u "Mnogo download-a" ? 😉

@set
Los ti je taj detektor u potpisu. Govori mi da browsiram sa IE6, a koristim Operu ;P

Pozdrav

OptiPlex je napisao(la):
...

Kad ces vise da izmenis ime treda u "Mnogo download-a" ? 😉

@set
Los ti je taj detektor u potpisu. Govori mi da browsiram sa IE6, a koristim Operu ;P

Pozdrav
Pa to mogu samo moderatori da promene 🙂, a i masa linkova se ponavlja (izasle novije verzije u medjuvremenu) i vecina stvari su do par MB, pa moze i u tom smislu da bude malo kao mali fajlovi :beat: ...

BTW zar se moderatori nisu dogovorili da se taj Show (u nekim slucajevima Fake :beat🙂 IP potpis ne stavlja ?!

Nema veze ja stavim da se predstavlja kao MSIE 6.0 i prijavljuje mi Operu. Ne znam kako je tebi to uspelo

Nazad
Vrh Dno