Šta je novo?

Da li postoji internet provajder koji ne zahteva kablovsku,fiksni telefon.....

ExeNet ako si iz Nisa ili okolnih gradova.

Targo Telekom ako si na NBG. Mislim da BGWireless nema isto.

Jel znate neki dobar wireless provajder koji se nalazi u Novom Sadu?

Samo da nisu kao Orion posto cujem da se dosta ljudi zali na njih i da masovno raskidaju ugovore.

Poslednja izmena:
Nisam dugo kod njih... ali dok sam pre bio bili su skroz ok.... E sad mozda su se promenili od tada, to ne bih znao....

Koja bi brzina skidanja bila kada bih uzeo 3M/384k paket?

384kB teoretski, prakticno malo manje...

Onaj koji ce za odredjenu svotu novca(koja je tebi na raspolaganju)da ti pruzi ono sto ocekujes od te brzine :) Al sam ti pomogao, ja ne znam meni je to sve skupo i sa malim brzinama pa tako ne mogu ni nista konkretno da ti kazem, kako da ti kazem da platis za 6/768 1500 rsd mesecno(kad ja za 1450 rsd imam duplo vece brzine) sa ugovorom na 24 mese. kad ja to sad nikd nebih potpisao jer su cene pale ustvari vise su povecane brzine nego sto su cene pale, nadam se da razumes, ali izgleda da ti je ovo jedino dostupno, da si u BG na NBG rekao bih ti TT, ovako srecno...

Jedino mogu wireless internet i mobilni tj. 3g kod mts-a,telenora i vip-a. Ne bih da uzimam 3g zato sto je ogranicen.

uglavnom vece fajlove posto sam youtube partner pa mi treba i za skidanje i za upload
Barem da je brzina,kad nesto skidam preko torenta, oko 500 kB/s .

Poslednja izmena:
Wireless i torrenti obicno ne idu ruku pod ruku, provajderi uglavnom zatvaraju portove tako da se dobro raspitaj pre nego sto potpises ugovor.

Nazad
Vrh Dno