Šta je novo?

da li postoji adapter?

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
da li postoji adapter za power connectors koji moze da regulise ako je na napajanju 20 pinski dzek a na ploci 24 pinski ulaz

da li znas gde bih mogao da ga potrazim ovde u bg, negde od centra pa prema rakovici?
ili koliko smeta da ubodem 20 pinski konektor u maticnu plocu (posto mu se poklapaju pinovi, sem naravno zadnjih 4 kojih i nema), t.j. da li ce moci da radi ploca?

Poslednja izmena:
daredevil je napisao(la):
da li znas gde bih mogao da ga potrazim ovde u bg, negde od centra pa prema rakovici?
ili koliko smeta da ubodem 20 pinski konektor u maticnu plocu (posto mu se poklapaju pinovi, sem naravno zadnjih 4 kojih i nema), t.j. da li ce moci da radi ploca?
Generalno ne smeta. Ako imas knjizicu od ploce verovatno ti tamo i pise. Provereno na dosta standardnih novjih ploca koje dolaze sa pin24 radi kad se ubode i samo pin20. Medjutim neke highend nove ploce (np. nf4 sli) zahtevaju 24pin i nece da rade sa 20pin. Na kraju mozes i da probas nece se nista desiti i ako ne radi sa 20pin.
poz

ako je 20 pina dovoljno za plocu u knjizici treba da pise kako da stavis...obicno je da se nasloni skroz levo ili desno

po koji put ova tema...

imas u desku za 510 dinara taj adapter.

@dj13 Medjutim neke highend nove ploce (np. nf4 sli) zahtevaju 24pin i nece da rade sa 20pin. Na kraju mozes i da probas nece se nista desiti i ako ne radi sa 20pin.

Ploca iz potpisa,tera chif 420w atx1.3 tako da, nebih reko da nece da radi!
Samo ti treba jace napajanje i malo kvalitetnije!

ja sam na Ultra-D stavljao enermax 460 sa 20 pina i radilo je bez problema (naravno overklokovano) tako da u zavisnosti od ploce moguce je i da ti netreba 24pin adapter

Zavisi za koju plocu.Meni je 24-pinski za DFI DAGF NF4

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno