Šta je novo?

Da li patite: Desni klik na Desktop pa udru na Refresh :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Batica

Čuven
Učlanjen(a)
03.09.2002
Poena
619
Da li ste pogodjeni manijakalnošću desnog klika da radnoj površini, pa rifreš, rifreš, rifreš... :d

Ajmo malo iskrenosti nije na odmet - pa znamo da se ne znamo...

PS ako postoji neki koji se malo razume i u psihologiju da mi malko pojasni ovu sve češću pojavu u (doduše) Windows okruženju.

:wave:

Od te bolesti patim vec jedno 4 godine :d

Kao lood...

Mislim da je u pitanju samo "ruzna" navika :D

hmmm, evo ja sam sad prvi put probao i ne vidim u čemu je štos...

ko grickanje noktiju... Redovno...

Bogu hvala ja sam se izlečio od toga, ali moj prijatelj je opterećen time za medalju. Znači u minuti 120 puta to uradi :d

Evo sad sam prvi put uradio "refresh".....stani malo evo vuce me i drugi put...must not click...

naravno,
kad to radim devojka hoce da me ubije :smash:
ali kako joj objasiniti

Ja nemam tih problema (BTW, vec godinama ni nemam tu opciju u desnom kliku na Desktopu - koristim Aston), ali me je uzasno nerviralo kod komsije koji to non-stop radi.

Ne,nikad,mada sam vidjao kod ljudi cesto.

ne kontam...
mada ako je zarazno... bolje da se ni ne trudim

jok,mozda ponekad i to kad mi je mnogo dosadno,al zato ortak 200 puta u sekundi,ono je strashno,al sad je kupio TFT pa nece,kaze da ne opterecujem monitor:D:D:D

Hvala bogu nemam taj problem, al moj drug zato......Proday mislim da bi nadmashio i tvog druga, kad krene da roka ko blesav, bar da postizhe neshto :D
Uglavnom pre bi udarao po F5 neg se patio sa mishem :d

I ja uhvatim sebe s vremena na vreme kako to radim :D

Naravno,svi to rade :D

Uglavnom pre bi udarao po F5 neg se patio sa mishem :d

Od toga sam se odvikao, sada koristim F5 :D
Ali kada čitam nešto redovno prevlačim po textu miša, iako nema nikakve svrhe čitati bela slova sa plavom pozadinom...

Poslednja izmena:
Nemam pojma zasto sam poceo to da radim uopste :) kad bih znao mozda bi mi bilo lakse.
Tj. kad malo razmislim, to uradim obicno kada ustanem od kompa ili zavrsim sa nekim radom :D

Ja to (još uvek) ne radim, ali mi se zato taster F5 "po'abao" :d Šalim se. Refresh-ujem sa F5 samo kad se nešto na desktopu ili u exploreru istripuje...

Inače, dok sam kucao ovaj post, kada sam hteo da otkucam "F5" ladno sam stisnuo taster F5 pa sam morao iz početka :d :bottle:

Ja konkretno ne, ali znam neke koje su opsednuti tome. Pa cak i kada sednu kod mene gde je linux pa im treba jedno 3-5 sec da nadju refresh, ali to ih ne zaustavlja :)

i ja to radim ponekad obicno kad izadjem iz neke zahtevnije igre, ili programa koji mi je pojeo malo vise ram-a. :)

Ja sam imao trip da drzim F5 (omg, ovde sam 'ladno kliknuo doticni taster...:wall: ) i gledam kako blinkaju ikonice... :D
Inace, imao sam trip da selektujem praznu povrshinu desktopa po xxx puta... (kliknem na jedno mesto, malo drzim dok pomeram misa, pa pustim, pa opet klik... naravno mis mora stalno da se pomera...) ali sam se (manje-vise) odvikao... btw, naci cu screen shot sa mog SpitFire-a kako su mu ostajali tragovi od doticnog selektovanja po celom desktopu... maltene se nista drugo nije videlo... i to sve na frishko instalaciji Longhorna... :d

Jos dok sam radio u kladionici uhvatilo me,sad se tesko odvici...

ofkorz to je sve zbog windowsa 95, onaj ko je na macos-u od pocetka gui os-ova ima srece :)

Dobro je, nisam jedini koji to radi. :D
Da, ko sto neko rece, to datira jos od W95. Mada ja to uradim jednom i nastavim dalji rad. To mi dodje ko pauza u razmisljanju. Cist tik, ne trzam glavom, al radim refresh. :d

ofkorz to je sve zbog windowsa 95....

I meni se cini :D
Znam da sam pre to cesto radio :)........

Mozda bi neko trebo da napise programce koje meri broj desnih klikova :D cisto da vodimo evidenciju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno