Eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.07.2007
- Poena
- 330
Dakle, od pre neki dan jedno 4-5 puta mi se desilo nesto za mene stvarno cudno, sto nikada ranije nisam doziveo. U trenutku dolazi do zacrnjenja ekrana, monitor LG w2252 kupljen pre 4 meseca odlazi u standbay, zvuk se gubi, tastatura i mis ne reaguju ali imaju struju, flaska na usb vise ne svetli, svi fanovi u kucistu rade i dalje, i mora da se resetuje na dugme. Sistem se normalno podigne, nema poruke da je doslo do neke greske, Event Log ne prikazuje nikakvu gresku.
Virus nije je sam par puta iskenirao sve Nodom32, SpyBotom itd.
Bios ovako namesten radi vec 2 godine, bez greske, komp retko kad gasim, klokovan je cpu i ram, graficka nije klokovana vec duze vreme jer se nesto ne igram u zadnje vreme.
Temperature su u redu, naponi stabilni kao i uvek, nista nije dodavano ili menjano od komponenti vec 2 godine. Probao sam i drugo napajanje i isti problem se javlja. Vadio jednu po jednu memoriju i nije ni do njih.
Jedino sto sam primetio je da monitor, kada se bootuje sistem, prikaze par artefakta, na 2-3 mesta na ekranu se pojave kockice i pravougaonici u raznim bojama ali samo u delicu sekunde. Mada ni to ne prikazuje uvek.To u prva 2-3 meseca koriscenja monitora nisam primetio. Inace slika je ok. Povezan je preko DVI.
Graficka je MSI 6600gt, 256ram, silent.
Da li ona crkava ili je ploca u pitanju??
Virus nije je sam par puta iskenirao sve Nodom32, SpyBotom itd.
Bios ovako namesten radi vec 2 godine, bez greske, komp retko kad gasim, klokovan je cpu i ram, graficka nije klokovana vec duze vreme jer se nesto ne igram u zadnje vreme.
Temperature su u redu, naponi stabilni kao i uvek, nista nije dodavano ili menjano od komponenti vec 2 godine. Probao sam i drugo napajanje i isti problem se javlja. Vadio jednu po jednu memoriju i nije ni do njih.
Jedino sto sam primetio je da monitor, kada se bootuje sistem, prikaze par artefakta, na 2-3 mesta na ekranu se pojave kockice i pravougaonici u raznim bojama ali samo u delicu sekunde. Mada ni to ne prikazuje uvek.To u prva 2-3 meseca koriscenja monitora nisam primetio. Inace slika je ok. Povezan je preko DVI.
Graficka je MSI 6600gt, 256ram, silent.
Da li ona crkava ili je ploca u pitanju??