Razmisljam da uzmem neki novi LCD TV i sada imam jednu malu nedoumicu. Naime planiram da uzmem TV koji ima USB portove na njega. E sada, imam eksterni USB hard disk na koji imam povecu kolekciju na full HD filmova u MPEG4 format. Dali TV bi citao ovaj hard disk i mogao da pusta ove filmove? Ovo pitam jer vecina TV koji mogu da si dozvolim imaju MPEG2 tjunere a predpostavljam da tjuner radi dekodiranje na filmu? Dali uopste ovo igra nekakvu ulogu?
Sa druge strane mogu da uzmem daleko jeftiniji TV koji nema USB portova na njega i da uzmem DVD player (najverovatnije Philips DVP-3360) koji se povezuje preko HDMI na TV i radi neki upscaling na sliku ali u isto vreme ima ima USB portove na njega na koje planiran da priklucim ovaj eksterni hard disk.
Dali ovo uopste moze da funkcionira?
Koja varijanta e bolja?
Sa druge strane mogu da uzmem daleko jeftiniji TV koji nema USB portova na njega i da uzmem DVD player (najverovatnije Philips DVP-3360) koji se povezuje preko HDMI na TV i radi neki upscaling na sliku ali u isto vreme ima ima USB portove na njega na koje planiran da priklucim ovaj eksterni hard disk.
Dali ovo uopste moze da funkcionira?
Koja varijanta e bolja?
Poslednja izmena: