Šta je novo?

da li NOkia 6630

djzigi

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poena
309
raspolazem sa novcem od 275eura i interesuje me da li postoji neki bolji od gore navedenog vredan paznje, nameravam da pljunem jos 25eura za neki MNOGO bolji mobilni.

6630 i kraj price. Onaj ko kupuje telefon samo zbog bolje kamerice neka se vrati na 3310.

Glas za 6630 pre kraja priče :)

Da ne otvaram novi topic, privalicu se ovde :)

Dakle danas sam kod ortaka video 6630, uopste nije ruzan, cak je i simpatican, a video sam i motorolu, samo valjda nije 220 nego 200 nisam siguran. Opet, za k750 nemam para, ovo je maximum, tako da je izbor pao na 6630.

Interesuje me sledece, da li je ova cena od 254 evra, cena u nekoj prodavnici gde cu dobiti original telefon, u orgiginal kutiji u full pakovanju ili je to cena u prodavnicama gde ce mi ga neko izvuci ispod tezge i ubedjivati me da to tako ide?

Ako nije tesko nekome ko je vec kupio telefon neka mi posalje pm gde ga je uzeo, a moze i ovde da kaze, nije sramota posteno raditi.

glas za 6630
for sumanut:cena ti govori sve/koiko para toliko muzike
moguce-za par dana treba "domaci distributeri" da dobiju,full pakovanja iz s.arabije!znaci sve sto ulazi u pojam originala!
i to po gore navedenoj ceni

Poslednja izmena:
idu li uz telefon slusalice za handsfree ili da se vacam sutra u Media Mobil i da im je*em kevu?

eh da, takodje imam jos jedno pitanje. Vidim ponekad vertikalne linije, koje se konstantno krecu duz ekrana kada se ugasi telefon i zakljuca tastatura (ovo je podatak samo zbog vremena koje prodje) Ne znam da li je to normalno i ima veze sa tim sto je to TFT "visoke" rezolucije?? To ne vidim kada je aktivno svetlo na ekrano, verovatno zbog samog svetla. Zna li neko?

thnx :wave:

Poslednja izmena:
Slayer je napisao(la):
Vidim ponekad vertikalne linije, koje se konstantno krecu duz ekrana kada se ugasi telefon i zakljuca tastatura (ovo je podatak samo zbog vremena koje prodje)

ajd molim te pojasni ovo. ja inache ne vidim na mom nikakve crte koje se krecu.

ja dobih i slushke uz njega al iste kao i one uz 7210 pre 1.5 godinu :trust: :trust:

to su jako sitne vertikalne linije... Ne znam kako bih opisao. nekako mi lici na refresh, koji nije bas veliki...

Vrh Dno