Roy Jones Jr. je napisao(la):Kod mene se danas vuce ko prebijen. Mislio sam da je problem do moje centrale medjutim ocigledno nije (btw analogna centrala u Zarkovu, 51xxxxx).
ivo.r je napisao(la):E Verat je izgleda definitivno otisao u PM (ne, nije Private Mail :d)
Juce vise od pola dana im nije radio cas POP cas SMTP![]()
Isto i kod mene. Četiri godine se navršava ovih dana (Nov '99.). Napustio sam ih pre nedelju dana i otišao kod drugog provajdera. Mogu samo reći da sam dve noći za redom imao 16-17 KB download! I to na SMIN-u, negde oko 01-02 sata ujutro. Prvo sam mislio da je neki trenutni boost, međutim, ono se oteglo dobrih sat vremena. Dial-up cable, ne? type;Marti Misterija je napisao(la):Posle 5 godina koriscenja ukidam nalog jer u poslednjih godinu dana su djubre neopevano!
I prvo i drugo i treće! :smack:ZevS je napisao(la):Na pocetku kada su uveli SMIN sve je radilo perfektno sada ne mogu da prepoznam provajdera , da li je u pitanju poveci broj korisnika ili nekvalitetna oprema ili je pak opet Telekom kriv ????? Sta je sada u pitanju ?Ko je sada krivac ?
mislim da uopste nisi u pravupetri je napisao(la):...
Mislim da su simptomi isti svugde u svetu. Ja sam imao bas takvih problema na mom provajderu juce skoro celog dana, a danas se i kolege na faxu zalile na internet i pogotovo na mail (vecina na hotmail).
Izgleda nas sunce bas aka ovih dana :d
od sunca sigurno nijeMarti Misterija je napisao(la):Ja se zalim na Verat u poslednjh 18 meseci.. tako da nije od Sunca!
kustera je napisao(la):...
mislim da uopste nisi u pravu
da su simptomi svuda isti u svetu.... vecina provajdera u YU radi regularno, ovde se spominje gotovo iskljucivo verat tako da tvoj zakljucak nije na mestupetri je napisao(la):...
Ne kapiram sta to nisam u pravu?
da su simptomi svuda isti u svetu.... vecina provajdera u YU radi regularno, ovde se spominje gotovo iskljucivo verat tako da tvoj zakljucak nije na mestu
hm, i ja govorim iz licnog i iz iskustva ljudi iz mog okruzenja, a prenosim iskustva ljudi koji su u inostranstvu.... to sto si ti naveo moze da bude puka slucajnost.petri je napisao(la):...
Ja sam simptome doziveo licno, kao i vecina mojih kolega sa fakulteta (svako sa svojim provajderom). Posto se opisi simptoma slazu i kod vas i kod mojih kolega (kad kazem kod vas mislim i na ljude koji su se zalili i na PTT recimo), ja sam zakljucio da tu postoje neke zajednicke stavke. To je valjda toliko logicno. Neka svako shvati to kako hoce, ja sam samo izneo ono sto sam licno video i cuo od blizih prijatelja i ljudi na forumu.
hm, i ja govorim iz licnog i iz iskustva ljudi iz mog okruzenja, a prenosim iskustva ljudi koji su u inostranstvu.... to sto si ti naveo moze da bude puka slucajnost.
ljudi ovde imaju problema uglavnom sa povezivanjem preko smin-a, a za to se moze okriviti samo telekom jer je on sprega izmedju provajdera u brogradu i korisnika u vranju... ako tu nesto ne sljaka, dzaba veratu 100mbps link koji zvrji prazan ako je korisnik ne moze kvalitetno da dodje do njih...
slucaj kod tebe verovatno drugaciji posto pretpostavljam da imas kabl ili neku vrstu dsl-a tako da to ne moze da se poredi sa mukama koje imaju ljudi ovde .....
ja nisam imao tih problema, doduse, ne koristim verat, ali problema nije bilopetri je napisao(la):...
Koliko sam ja cuo ne radi se samo o problemima klasicnog dialupa kod vas. Anyway mozda jeste slucajnost, mozda nije, neka shvati ko kako hoce (kao sto vec rekoh). Ja ipak mislim da nije sve bas tako slucajno.
Ne vezano za dialup, ljudi su imali probleme sa internetom, i to je upravo ono na sta sam ja mislio. Nije bitno da li neko ide na net kablom ili modemom, simptomi su (slucajno) isti.
ja nisam imao tih problema, doduse, ne koristim verat, ali problema nije bilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari