Šta je novo?

Da li nekom RADI Verat...

trenutna situacija:
Mislim da je Verat totalno puk'o
Nisam ulogovan preko njih, ali do njih nikako ne moze da se dopre, ali bukvalno nista, ni njihov sajt cak.

ma nacisto je prslo nesto ovih dana..
Mada je meni vecinom OK... :rolleyes:
Sem sto sam sinoc oborio rekord - 4800 bps konecija :mrgreen: a inace mi je uvek 52000...

Neznam sta je ali ovo je uzasno,kao da je cela struktura net mreze u srbiji u [email protected] mi je preko dva provajdera jedan radi ponekad drugi vise ne radi nego sto radi, neznam koji im je nad provajder ali strasno,Preko euneta malo je bolje ali nista znacajno...... :x

][V][ATRIX™ je napisao(la):
ma nacisto je prslo nesto ovih dana..
Mada je meni vecinom OK... :rolleyes:
Sem sto sam sinoc oborio rekord - 4800 bps konecija :mrgreen: a inace mi je uvek 52000...

:eek: Pazi kad ne verujem za konekciju! :D Zadnjih par dana i ja imam strahovitih problema da se konektujem, cak mi se juce desilo da modem pokusava da uspostavi vezu 30min i nista!
Mada, evo danas, sve 100% OK...

SuperStarr je napisao(la):
...

:eek: Pazi kad ne verujem za konekciju! :D Zadnjih par dana i ja imam strahovitih problema da se konektujem, cak mi se juce desilo da modem pokusava da uspostavi vezu 30min i nista!
Mada, evo danas, sve 100% OK...

Najjace sto to nije bila baronija, ono drajveri i to, nego je stvarno ocajno otvarao sajtove a DL je bio jedva preko 1 KB/s :mrgreen:

Evo i screen shot-a ,)

Nesto mi se racunica ne slaze na ovom shotu... kako si uspeo da skines 6 i nesto mega sa 4800bps?? :confused:

petri je napisao(la):
Nesto mi se racunica ne slaze na ovom shotu... kako si uspeo da skines 6 i nesto mega sa 4800bps?? :confused:

To ti meni objasni :D Ali, ako ja lazem, slika ne laze type;

2 sata online, skidao neki MP3.. Surf.. to je to, nakupilo se :)

Mozda se posle nekog vremena popravila veza (server na veratu dobio jos uglja :mrgreen: ) pa je doslo do ubrzanja, iako sam ja ostao na 4800.. :rolleyes: Ko ce ga znati :)

Ovi majke mi nisu normalni... Evo vec nekoliko sati ne mogu da pridjem sajtu koji je hostovan kod njih na serveru vd1.verat.net (217.26.64.181). Blagi ocaj... Bice da se server zaglupio posto moze da se traceuje i pinguje (zamisli moze ping da im dodje do servera).
Neverovatno. Da li ce se ikada opametiti?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

To ti meni objasni :D Ali, ako ja lazem, slika ne laze type;

2 sata online, skidao neki MP3.. Surf.. to je to, nakupilo se :)

Mozda se posle nekog vremena popravila veza (server na veratu dobio jos uglja :mrgreen: ) pa je doslo do ubrzanja, iako sam ja ostao na 4800.. :rolleyes: Ko ce ga znati :)

to se desava da nekad windoze ne prijave brzinu kako treba. zamisli, ja sam se jednom konektovao na 9600bps i gulio quake na serveru drugog ISP-a dobra 2 sata bez veceg "stekanja". kad sam kasnije posao da se diskonektujem, vidim kolika je veza i cudio sam se dobrih par sedmica dok nisam nasunjao o cemu se radi jer se i drugima slicno desavalo. sad se desilo i tebi. :)

Da li vam se desavaju problemi tipa :
modem okrene , lepo sve procvrci do kraja , i... ostane tako na Dialing dok ne izbaci da komp sa druge strane nije odgovorio...i tako bar pola sata uz varijacije na temu tipa da ne odcvrci modem lepo , tj. zaglupi se u sred posla ;)
To mi se desava i na Verat-u i na Sezam-u .

Pozdrav , Misa...:boom:

MichaelZ je napisao(la):
modem okrene , lepo sve procvrci do kraja , i... ostane tako na Dialing dok ne izbaci da komp sa druge strane nije odgovorio...

To mi se obicno desava na 3060606.
Probaj 3605000 meni se na ovom broju mnogo bolje ponasa sto se tice toga.

Zar nisu pre mesec dana rekli kako ukidaju (zbog brige za kvalitet nase veze:) sve pozivne tel. osim tog djavoljeg ?
Ajde probacu ...

Rasa je napisao(la):
...

To mi se obicno desava na 3060606.
Probaj 3605000 meni se na ovom broju mnogo bolje ponasa sto se tice toga.

Meni 3605000 ne radi. Samo cuti. Prso non stop. :rolleyes:

3060606 trokira sve cesce sa simptomima kao sto je naveo MichaelZ

MichaelZ je napisao(la):
modem okrene , lepo sve procvrci do kraja , i... ostane tako na Dialing dok ne izbaci da komp sa druge strane nije odgovorio...i tako bar pola sata uz varijacije na temu tipa da ne odcvrci modem lepo , tj. zaglupi se u sred posla ;)
To mi se desava i na Verat-u i na Sezam-u .

Pozdrav , Misa...:boom:

Upravo tako! To se desava i meni i na Veratu i na Sezamu. A da problem bude jos veci, kada sam uzeo listu poziva, tako mi je "pojedeno" 150-200 impulsa za ceo mesec, jer se svaki taj neuspeli poziv racuna kao jedan impuls.
PS. Na Veratu koristim 3060606, na Sezamu 3020234.

Sreca da za upload ne treba neki protok, satelit odradi ostalo :D

Nisam video gori provajder od verata , nema dana da sve radi kako treba.

More posle Deep Purple koncerta i verat.net leti! :p ,) ;P

Mejl server im je posebna pri
a.To zna zaglavi kod mene danima tako da sa postom mogu da se pozdravim. Ja se na net kacim nocu ali brat mi kaze da je i preko dana ista situacija. Dakle frustrirajuca.

razlog svega je to sto je Verat sada povezan satelitom ka Madjarskoj(ne preko Telekoma) pa Telekom sabotira cim nanjusi bilo sta ka Veratu :D
Malo se salim ali je ustvari tacno+navodno Telekom menja centrale pa to onemogucava konekciju sa Smin-om ???

kod mene radi

Ja sam danas prešao na Verat i moram reći da još uvek nisam zažalio. Imao sam problema da dobijem malo pre ponoći vetu, ali sam je dobio. Sve leti kako treba, skinuo sam 1 program, gledao forume, proverio poštu (ne na Verat-u :) ) i sve u svemu nije loše.
Nisam primetio razliku u brzini surfovanja između YUBC-a i Verat-a.

Nazad
Vrh Dno