Šta je novo?

Da li neko zna?

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Treba da skinem neki poveci fajl sa neta,ali imam samo spor wireless internet.Posto je fajl stvarno velik,tesko da cu moci da ga skinem odjednom.Zato sam mislio da takav download obavim iz delova,tj. da jedan dan skidam malo,pa sledeci dan opet malo itd.Fora je u tome,da vise ljudi koristi komp,pa ce download (sigurno) biti prekinut.

Sve u svemu,treba mi neki torent program koji mi omogucava da prekinuti download nastavim,i da on radi u pozadini (da niko drugi ne zna da se nesto downloaduje).Takodje,treba da nastavi prekinuto skidanje (usled gasenja kompjutera ili prekida istog) odmah kada se kompjuter ponovo upali.Ustvari,fajl treba da se skida uvek kada je komp ukljucen,iako ja nisam tu.

Nadam se da sam bio jasan.Ne znam koji program ovo moze da uradi,pa molim da mi preporucite neki i objasnite kako da ga podesim da radi ono sto sam naveo.

Mislim da me nisi dobro razumeo.Treba mi torent program koji moze da nastavi skidanje fajla posle prekida istog i da nastavi download odmah po ukljucenju kompjutera.Znaci,da skida fajl uvek kad je kompjuter ukljucen,iako je vise puta prekidan i zapocinjan.

OK,ali da li mozes da objasnis kako se podesava? Da radi ono sto sam naveo u svom prvom postu?

Jel si ti siguran da je u pitanju torrent? TJ. neshvatljivo mi je da prichas o skidanju torrent fajla a postavljash pitanju o nastavku downloada, to kod bilo kojeg programa za skidanje torrent fajlova ide automatski chim je ukljuchen taj program, kao sto prethodnici rekose namesti da se program podize sa win.By the way jel IP ostaje isti posle iskljuchivanja komp?

Poslednja izmena:
OK,resio sam problem.Skinuo sam uTorrent i postavio ga da se dize zajedno za Windowsom.Sada sve radi kako treba i kako sam ja zamislio.

Hvala puno!

Nazad
Vrh Dno