Šta je novo?

da li neko radio "programming from home" varijante

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
dakle interesuje me da li je neko radio, iskustva, linkovi

www.rent-a-coder.com

Mada je trulo što svi rade a jedan koga "gazda" odabere dobije pare, ali treba da si brz i da konkurišeš na puno projekata. Nisam radio, ali znam likove koji jesu.

i da li znas mozda kako su im platili... jer vecina koristi paypal a on ne podrzava nasu zemlju ... ja se registrovao na stormpay

violinista je napisao(la):
www.rent-a-coder.com

Mada je trulo što svi rade a jedan koga "gazda" odabere dobije pare, ali treba da si brz i da konkurišeš na puno projekata. Nisam radio, ali znam likove koji jesu.

Kako bre svi rade a jedan dobija pare? Istripovo si nesto, razmisli malo ko je lud da radi nesto a da mu posle mozda plate a mozda i ne.

Na tom sajtu kupac postavi zahtev, javi se 20 ljudi sa ponudom i cenom i kupac odabere nekog od njih. Ako zavrsis posao u roku i kupac prihvati sajt ti isplati pare na racun. Pare mogu da ti salju preko western uniona. Ako kupac nije zadovoljan i nemozete da se dogovorite onda ide arbitraza od strane sajta i sajt odlucuje ko je u pravu odnosno da li ces ipak biti isplacen ili ne.

Jedan moj drugar je radio neku igricu u Javi, i dobio je kesh, nekih 60-ak dolara, nisam ga pitao na koji nacin
poz

malo sam van tokova za pravljenje igrica, ali zar se Java koristi za pravljenje igrica???
MIslim znam Javu i to me bas buni...kako???
Sasvim bi mi bilo jasno za C++...

Nazad
Vrh Dno