Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
da li neko radio "programming from home" varijante
Mada je trulo što svi rade a jedan koga "gazda" odabere dobije pare, ali treba da si brz i da konkurišeš na puno projekata. Nisam radio, ali znam likove koji jesu.
Mada je trulo što svi rade a jedan koga "gazda" odabere dobije pare, ali treba da si brz i da konkurišeš na puno projekata. Nisam radio, ali znam likove koji jesu.
Kako bre svi rade a jedan dobija pare? Istripovo si nesto, razmisli malo ko je lud da radi nesto a da mu posle mozda plate a mozda i ne.
Na tom sajtu kupac postavi zahtev, javi se 20 ljudi sa ponudom i cenom i kupac odabere nekog od njih. Ako zavrsis posao u roku i kupac prihvati sajt ti isplati pare na racun. Pare mogu da ti salju preko western uniona. Ako kupac nije zadovoljan i nemozete da se dogovorite onda ide arbitraza od strane sajta i sajt odlucuje ko je u pravu odnosno da li ces ipak biti isplacen ili ne.
malo sam van tokova za pravljenje igrica, ali zar se Java koristi za pravljenje igrica???
MIslim znam Javu i to me bas buni...kako???
Sasvim bi mi bilo jasno za C++...