Šta je novo?

Da li neko ima CoolerMaster Scout case?

Slicno nesto sam i ja zakljucio. Da bih menjao trenutno kuciste trebao bih da pazarim nesto sto ce mi se vise svideti u svakom pogledu a ne da dam kintu i jos da ispadne da sam u dobrom delu presao sa konja na magarca, a za bas dobar prelazak je ispalo da mi treba mnogo vise novca nego sto smatram da treba dati za kuciste. Daleko od toga da je chief savrsen, ali nisu to ni novija i skuplja kucista od njega.

Stoji sve sto ste rekli Borab i Kraken, jest Chief stvarno kvalitetno uradjen, mada je mene manje smorio izgled koliko los cable management i pozicija napajanja.
Nisam mogao da cekamLian Li pa sam juce uzeo Thermaltake Element S i mogu da konstatujem da sam vrlo zadovoljan istim. Cable management je odlican, kvalitet izrade nista losiji i plus prostranije u odnosu na Dragon-a koga sam posle 7god. oterao u penziju sa zadovoljstvom.

P.S. Temperature u kucistu znatno nize.

Stoji sve sto ste rekli Borab i Kraken, jest Chief stvarno kvalitetno uradjen, mada je mene manje smorio izgled koliko los cable management i pozicija napajanja.
Nisam mogao da cekamLian Li pa sam juce uzeo Thermaltake Element S i mogu da konstatujem da sam vrlo zadovoljan istim. Cable management je odlican, kvalitet izrade nista losiji i plus prostranije u odnosu na Dragon-a koga sam posle 7god. oterao u penziju sa zadovoljstvom.

P.S. Temperature u kucistu znatno nize.

Element S sa providnom bocnom stranom+23cm vent. ili obicno bez prozora?

Obicno, bez prozora, ne volim providne bocne stranice, ima jedan 23cm fan na vrhu kucista.

Chief LBX je dobro kuciste, ali su se (bar meni) vibracije od hardova prenosile na celo kuciste i stvarale prilicno neprijatan broom, sto sam resavao lastisom od gaca :d.
HAF 922 ima ortak i previse bucan pa sam zavrsio na Sniperu koji ima odlican izgled, nema problema sa vibracijama, kablovi se ne vide, a ventovi se na minimumu uopste ne cuju.

Evo da napisem utisak nakon neke 2 nedelje koriscenja CM Scouta. Kuciste je ok, provetrenost, izgled, jednostavnost, ali ima jednu veliku manu kao i gore pomenuti Chief LBX.

Dakle proizvodilo je naizmenicne vrlo neprijatne vibracije, na svakih 3 -4 sekunde su se ponavljale. U pocetku sam mislio da je neki od ventilatora pa sam iskljucivao jedan po jedan, nakon cega se nastavilo.
Onda sam posumnjao na hardove i utvrdio da jedan od 3 harda tj. maxtor pravi jake vibracije sto se prenosilo na celo kuciste i stranice. Nakon uklanjanja maxtora, neprijatne vibracije su nestale, ali je Scout dobio veliki minus.
Ne znam da li ce ovo nekome da znaci prilikom izbora kucista ali vredi pomenuti. Meni se izgled toliko dopada da bi se i dalje opredelio za njega, ali ukusi su razliciti.

Ne znam sta da kazem, da imam vibracije od hdd-ova menjao bih kuciste bez rasmisljanja al na svu srecu ne cangrlja mi niti vibrira kuciste a sa noctuama sam ga nacinio veoma tihim. Jedini je problem izgled koji me smorio pa cu verovatno uzeti uskoro nesto novo al imam utisak da cu se brze bolje vratiti na chifa :D

Nazad
Vrh Dno