Šta je novo?

Da li napustate VIP zbog povecanja cena?

Da li napustate VIP i iz kog razloga?

• Napustam VIP iz principa

Glasovi: 21 24.4%
  • Napustam VIP iz drugih razloga

Glasovi: 10 11.6%
  • Napustam VIP i iz principa i iz drugih razloga

Glasovi: 40 46.5%
  • Ne napustam VIP, odgovara mi

Glasovi: 15 17.4%

• Ukupno glasača
    86
Pitanje je da li ostajete nakon povecanja cena. Pomenite da li ste dobili ponudu koja vam odgovara (i koju) kao cozmo i kefalo, ili prosto prihvatate povecanje od 8% na trenutnu situaciju.

Ja ostajem do isteka ugovora, posle cao vip, istice mi za 3-4 meseca.....

Da! Zahtev za raskid podnet, čeka se dodatni obr period.

DA. podnet zahtev !!!

Citaju li ovo Vip-ovi planeri i menageri ?

Ja sam raskinuo dosta povoljan ugovor sa VIPom, jer u MTS je još povoljniji ovaj MIX NET M, za 570 dinara i minuti i poruke i internet!
Ne mogu da kažem da mi je bilo loše u VIPu, bilo je OK, nervirala me provera vremena u inostranstvu, pošalješ 1260 i skine ti 30 dinara!?
Žao mi je što ću morati da menjam broj jer je 3 meseca period u kome pripejd broj mogu da prebacim.

Ja sam raskinuo dosta povoljan ugovor sa VIPom, jer u MTS je još povoljniji ovaj MIX NET M, za 570 dinara i minuti i poruke i internet!
Ne mogu da kažem da mi je bilo loše u VIPu, bilo je OK, nervirala me provera vremena u inostranstvu, pošalješ 1260 i skine ti 30 dinara!?
Žao mi je što ću morati da menjam broj jer je 3 meseca period u kome pripejd broj mogu da prebacim.

Ne moraš biti 3 meseca na prepaidu uopšte, pročitaj ovo, postovi 1444 i 1446.

Ne moraš biti 3 meseca na prepaidu uopšte, pročitaj ovo, postovi 1444 i 1446.

Ja sam već bio i tražio raskid, napisao zahtev, ali kažu ne treba (!?), tako da sam dobio samo papir od njih. :(

Poslednja izmena:
Jedan mali offtopic:
Na ovom je glasalo 63 clana korisnika VIPa, dok u drugoj anketi gde smo se prebrojavali je glasalo samo 25 korisnika.

Ocigledno kad uhvati muka odziv ne manjka :)

Ja ne vidim opciju za gladanje? Mora izgleda samo preko kompa?

Ja sam ipak odlucio da ostanem uprkos ovoj drskosti od strane VIP-a. Dugo sam se lomio da li da podnesem zahtev za prelazak nazad u mts, cisto iz inata i principa, ali jednostavno, sa dve promocije koje trenutno koristim u VIP-u to je i posle poskupljenja najpovoljnija opcija za mene, tako da je ipak razum prevladao. Da sam uzeo telefon u Januaru kada sam potpisao novi ugovor, ne bih razmisljao ni casa, ovako 1400 smartova za oko 900 kinti u proseku (zimska promocija+dupli sadrzaj) ne moze da se nadje ni kod jednog drugog operatera.

Poslednja izmena:
Napuštam sigurno stvarno su ga preterali,jedino ako neponude neki popust pošto mi ugovor ističe oko Nove godine.

Nazad
Vrh Dno