Šta je novo?

Da li Mozilla Thunderbird ima opciju tipa Backup?

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Nedavno sam nabavio Thunderbird 0.9 na CD-u nekog casopisa, ali mi se ni malo ne svidja nepostojanje opcije tipa Backup, koju sam u The Bat-u imao i koja mi je preko potrebna zbog cestog seljakanja mailboxova sa jednog kompjutera na drugi. U Bat-u je to super odradjeno, ali u Thunderbirdu nisam video nista slicno. Kakva je situacija u Thunderbirdu 1.0 koji je objavljen ovih dana?

Mozilla Backup ne radi kako treba. Nisam ga probao sa Thunderbirdom, ali sa Firefoxom mi je pravio probleme i nije backupovao sve sto treba, mozda neko ima bolja iskustva pa neka se javi i napise koju rec.

MozBackup je meni radio savršeno, a ja sam totalni amater kada su podešavanja softvera u pitanju. Ne znam šta može da ti ne radi u programu u kome imaš, ako se dobro sećam, bukvalno dve opcije?

thunderbird radi perfektno kad se samo profil iskopira... ffox zeza...

Nadam se da sa profilom snima i adressbook...

Address book ti je taj abook.mab file u samom profile folderu. Nadji taj folder, iskopiraj celu hierarhiju negde i budi miran. Poz.

Hvala!
Program je veoma pregledan i jednostavan a uz to svidja mi se skidanje headera sa servera, pa tek ako ja to hocu i cele poruke. Na The Bat-u mi se isto to jako svidjalo pa je postojanje slicne opcije bilo presudno u odluci da ostavim Thunderbird. :wave:

Vrh Dno