Šta je novo?

Da li moze rezolucija?

unnamed

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
630
Da li mogu da podesim neku rezoluciju koja mi nije automatski ponudjena, recimo izmedju 800x600 i 1024x768 koja bi vise odgovarala??

Ako imas nvidiu imas u opcijama mogucnost da dodas custom rezoluciju. A ako imas nesto drugo probaj sa riva tuner-om, powerstrip-om ili nekim slicnim programom.
pozz

Napr na Linux-u moze da stavis 1012x456 i bilo sta sto oces...sto su u win standarde rez. to je zbog toga da se olaksaju stvari... Mislim ono, sigurno moze, probaj predlozene programe, ili nadi neki na www.majorgeeks.com .

Power Strip je mnogo zgodan program za tako nešto, bude ti ikonica u Task Bar-u, napraviš profile (rezolucije) koje ti odgovaraju i desnim klikom biraš... Sve je prosto i z asekund kada se lepo ispodešava...
Ja sam ga koristio na svakom kompjuteru sa CRT-om...

Mozes i da za date profile dodelis hot-key pa sve radis u letu 😉
Ja sam svojevremeno 5900XT clockovao u toku igre po potrebi, 3 profila, 3 stepena taktova. Isto tako sa P.Stripom mozes i da overclockujes monitor tj. da ga povecas refresh rate u odnosu na ono sto ti dozvoljava... Ako ti treba uopste. Vazno da moze :d Jedan od mojih omiljenih programa iako ga ne koristim trenutno

Nazad
Vrh Dno