Na Telenoru, mozes da uzmes jos jedan broj, nakon isteka dva meseca od uzimanja prvog...Isto vazi i za pakete, znaci posle 2 meseca, mozes da uzmes jos jedan paket sa telefonom i brojem, ali opet prolazis kroz kreditni biro...Sam telefon, bez drugog broja ne mozes...Samo nakon dve godine...
jebga.. meni je prosečni račun oko 12000, zna da bude i 24000. Mislim da bi mogli da mi ponude nov telefon nakon godinu dana.
Vidis, drugar je na mt:s prepaidu trosio dosta para, zvali su ga sa ponudom da predje na postpaid i dobije 6120 za dz.jebga.. meni je prosečni račun oko 12000, zna da bude i 24000. Mislim da bi mogli da mi ponude nov telefon nakon godinu dana.
jebga.. meni je prosečni račun oko 12000, zna da bude i 24000. Mislim da bi mogli da mi ponude nov telefon nakon godinu dana.
Moj drugar iz Makedonije od T-mobile je dobio besplatno Nokiu N95, zato sto je pravio velike racune...
pa i ovde su ljudi dobijali N95 for free
Ovde su dobijali for free, ali uz ugovornu obavezu od dve godine![]()
Nije tacno.
znam 20tak ljudi....
ali to stvarno nema nikakve veze sa ovom temom.
znam 20tak ljudi....
ali to stvarno nema nikakve veze sa ovom temom.
Zasto se uopste vezujete za ugovore ako vam ne trebaju takvi uslovi i ako ne citate sta je sve potrebno da bi se ispostovao ugovor? Ako si potpisao na 24 meseca to znaci na 24 meseca a ne 12 meseci. Zvuci kao smanjenje kazne za osudjenike?!?
ne smeta meni ta ugovorna obaveza od 24 meseca, vec sam samo cuo od nekih da je to moguce... i to sam zeleo da proverim sa vama! Na kraju sam pozvao prijatlejicu iz Telenora i saznao detalje.
Ovo naime nije moguce, no moguce je nakon isteka 20. meseca, dakle u 21. uzeti drugi telefon.
I na posletku, ja ipak uzimam jos jedan telefon, na drugi post paid koji jos nije pod ugovorom,...
pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari