Šta je novo?

Da li mogu uzeti novi telefon na post paid?

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
Dakle vezan sam ugovorom 2 godine, jer sam uzeo telefon, na Telenor mrezi. Sad istice prva godina, a drugar mi je rekao da mogu uzeti opet telefon na isti broj. Istina ili trac?

ne znam za telenor, ali znam da kod mts-a moze po isteku prve godine da se na isto ime uzme telefon novi, ali na novi potpaid broj. na isti broj i isto ime ne moze do isteka ugovora

Na Telenoru, mozes da uzmes jos jedan broj, nakon isteka dva meseca od uzimanja prvog...Isto vazi i za pakete, znaci posle 2 meseca, mozes da uzmes jos jedan paket sa telefonom i brojem, ali opet prolazis kroz kreditni biro...Sam telefon, bez drugog broja ne mozes...Samo nakon dve godine...

Poslednja izmena:
Na Telenoru, mozes da uzmes jos jedan broj, nakon isteka dva meseca od uzimanja prvog...Isto vazi i za pakete, znaci posle 2 meseca, mozes da uzmes jos jedan paket sa telefonom i brojem, ali opet prolazis kroz kreditni biro...Sam telefon, bez drugog broja ne mozes...Samo nakon dve godine...

mala ispravka
Ne prolazis opet kroz kreditni biro, ako se secam dobro mozes kad ti ostane jos tri meseca do isteka ugovora da menjas phone

Kreditni biro mi je totalno ne bitna stvar, dakle ne mogu uzeti telefon, odnosno tek nakon sto mi ostane 3 meseca do isteka ugovora.
Ok, hvala!

Bilo bi extra da moze, ali suvishe je dobro da bi bilo istinito ;)

jebga.. meni je prosečni račun oko 12000, zna da bude i 24000. Mislim da bi mogli da mi ponude nov telefon nakon godinu dana.

U mt-s-u je nemogutje uzeti telefon novi pre isteka predhodnog ugovora tako da is dobro proshao:D

jebga.. meni je prosečni račun oko 12000, zna da bude i 24000. Mislim da bi mogli da mi ponude nov telefon nakon godinu dana.
Vidis, drugar je na mt:s prepaidu trosio dosta para, zvali su ga sa ponudom da predje na postpaid i dobije 6120 za dz.

pa i ovde su ljudi dobijali N95 for free

Ja mislim da mozes da uzmes novi telefon ali pod uslovom da isplatis celu ugovornu obavezu, npr. ako si na vise price 2000 i ostalo ti je jos 7 meseci platis 14000 din (2000*7) i slobodan si sto se toga tice, mada nisam siguran.

znam 20tak ljudi....
ali to stvarno nema nikakve veze sa ovom temom.

Poslednja izmena:
pa pitao me covek

Zasto se uopste vezujete za ugovore ako vam ne trebaju takvi uslovi i ako ne citate sta je sve potrebno da bi se ispostovao ugovor? Ako si potpisao na 24 meseca to znaci na 24 meseca a ne 12 meseci. Zvuci kao smanjenje kazne za osudjenike?!?

Zasto se uopste vezujete za ugovore ako vam ne trebaju takvi uslovi i ako ne citate sta je sve potrebno da bi se ispostovao ugovor? Ako si potpisao na 24 meseca to znaci na 24 meseca a ne 12 meseci. Zvuci kao smanjenje kazne za osudjenike?!?

ne smeta meni ta ugovorna obaveza od 24 meseca, vec sam samo cuo od nekih da je to moguce... i to sam zeleo da proverim sa vama! Na kraju sam pozvao prijatlejicu iz Telenora i saznao detalje.
Ovo naime nije moguce, no moguce je nakon isteka 20. meseca, dakle u 21. uzeti drugi telefon.

I na posletku, ja ipak uzimam jos jedan telefon, na drugi post paid koji jos nije pod ugovorom,...

pozz

ne smeta meni ta ugovorna obaveza od 24 meseca, vec sam samo cuo od nekih da je to moguce... i to sam zeleo da proverim sa vama! Na kraju sam pozvao prijatlejicu iz Telenora i saznao detalje.
Ovo naime nije moguce, no moguce je nakon isteka 20. meseca, dakle u 21. uzeti drugi telefon.

I na posletku, ja ipak uzimam jos jedan telefon, na drugi post paid koji jos nije pod ugovorom,...

pozz

I ja sam uzeo jos jedan broj(kartica+telefon) na ugovor i to posle 3 meseca od prvog ugovora

Nazad
Vrh Dno