Šta je novo?

Da li mi preporucujete....

lilteobg

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
619
MSI Ultra VIA KT333-ARU za pokretanje AMD XP 1600+.

ako ne koju biste mi osim ASUS-a jer ga uopste ne podnosim(mislim na ASUS)

Svakako, ali razmotri i Gigabyte VRXP pre no se konacno opredelis!

Ploca je roolaja ja je izmam uzeo kod Gedze....neces se pokajati ako nju uzmes veruj mi......

1. Abit KX7
2. Abit KR7A
3. Gigabyte 7VRX

A EPoX?

Zasto izostavljati EPoX-a?
Odlicna ploca, odlican O/C, bilo KT266A ili KT333. Raid(verzija+) ili bez, zavisno od potreba.
K3A+, KHA+...

Aca je napisao(la):
1. Abit KX7
2. Abit KR7A
3. Gigabyte 7VRX

Ti si postao bas ozbiljan MSI-mrzac, jeli? :p ;) :wave;

KT3 Ultra je odlicna ploca i tacka. :D

Sta sam sad uradio?SAmo kazem coveku da je ploca super provereno

Meni ploca i ostale komponente nisu potrebne za OC jer ne znam da overklockujem....ipak treba to neko da mi pokaze,a komputerima se bavim tek 2,5 godine sad ce 3 u novembru....prve dve sam samo igro igrice,a sad sam poceo nesto ozbiljnije da se bavim:)))

Ja bi da kupim kod nekog lika pr.Gedze po povoljnoj ceni neke komponente pa da mi neko OC masinu(byMax) a ja to da gledam i tako da naucim sve cari OC

omnik je napisao(la):
Ti si postao bas ozbiljan MSI-mrzac, jeli? :p ;) :wave;

KT3 Ultra je odlicna ploca i tacka. :D

Nisam ja nista rekao protiv MSI-ja, samo sam naveo i druge alternative, shodno potrebama i dzepu, jedino bih dodao ispred Gigabyte, Epox KHA+ na koji sam zaboravio, u pravu je Boki. :)

Jos jedno pitanje u vezi MSI KT3 Ultre :
Naime kada stavim magistralu na 166mh-za sa Atlonom XP(AGOIA)zelena)1753MH-za 1.85v) i odem da vidim u sandri koliki je PCI bus a ono 42MHza ;AGP 84Mhza ???????

Delilac bi trebao da je 5 ???

Pitam jer se javlja nestabilnost u radu i dva tri puta je podigao vindows sa dajlosijim setingsima za grafiku :

"color cuality (4 bit)" i kada ih vratim na normalu zamrzne sistem?

Sandra je 2002.6.8.97

cheers

Zaboravih :dali ima neka druga za koju neznam da pravilno pokazuje ili je ova tacna ?

Da je delilac 4?

Astavio sam najnoviji bios 5.5

cheers

Vince Carter je napisao(la):
hajde posto si imao vrx a sada je na moje veliko zadovoljstvo nemas :) reci ovako javno ljudima koja ti je ploca pravila vise problema :) da ne bude da te cinkarim :p

D-KEE je napisao(la):
hajde posto si imao vrx a sada je na moje veliko zadovoljstvo nemas :) reci ovako javno ljudima koja ti je ploca pravila vise problema :) da ne bude da te cinkarim :p

Gigabyte. Ma krsh, raspad...
:D
Salim se, obe rade odlicno, s tim sto je na GA TEAC W540E radio potpuno normalno, a na MSI stara prica...

Gigabyte. Ma krsh, raspad...
:D
Salim se, obe rade odlicno, s tim sto je na GA TEAC W540E radio potpuno normalno, a na MSI stara prica...

Pa sto onda hvalis taj krsh MSI sto radi dobro i "stabilno" samo ako imas graficku, modem, i eventualno zvucnu :D i nista osim toga ?

Mister No je napisao(la):
Pa sto onda hvalis taj krsh MSI sto radi dobro i "stabilno" samo ako imas graficku, modem, i eventualno zvucnu :D i nista osim toga ?

??????
Nesto ti se ucinilo... :cool::D:cool:

p.s. stvaarno, ali stvaarno obrati paznju na to sto pises, makar prethodno pogledaj o cemu se radi da ne bi pisao ovakve... beep

Gigabyte. Ma krsh, raspad...:D

normalano da odlicno radi!!!
pa da sto se tice teac-a ili zameniti plocu ili zameniti rezac (sto si i ucinio)...
no da se vratim na overklok... ako ste (Aca i ti) potvrdili da je jedno bolja za overklok onda se slazete da je u svemu ostalom bolja VRX :D

D-KEE je napisao(la):
normalano da odlicno radi!!!
pa da sto se tice teac-a ili zameniti plocu ili zameniti rezac (sto si i ucinio)...
no da se vratim na overklok... ako ste (Aca i ti) potvrdili da je jedno bolja za overklok onda se slazete da je u svemu ostalom bolja VRX :D

MSI je neka sredina po ceni izmedju Gigabyte i Abita. Ko ne voli preterano da overklokuje Gigabyte 7VRX je fenomenalna ploca za svotu para koju treba za nju dati. Na difoltu je svakako brza od MSI KT3 Ultra. Ono sto sam ja probao i cuo od drugih ljudi je da moze da se overklokuje do nekih 157-158Mhz, sto je sasvim dovoljno za prosecnog korisnika. Odnos kvalitet, performanse, cena je svakako na strani Gigabyte u odnosu na MSI. Sa druge strane onaj ko je okoreli overkloker ni ne pomislja na MSI pored Abita koji je definitivno broj jedan u toj oblasti. Abit kosta vise od MSI-ja taman toliko koliko je MSI skuplji od Gigabyte-a. Po meni je ili Gigabyte, ili Abit, cemu zlatna sredina, mada uvek vazi pravilo da svaka roba ima svog kupca.

Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Teac W540 ne radi na ovoj MSI Ultra Kt333 ploci??????????

a jel postoje neki drajveri ili neki novi BIOS kako bi Teac-ov rezac radio na ovoj ploci

teofilovic je napisao(la):
a jel postoje neki drajveri ili neki novi BIOS kako bi Teac-ov rezac radio na ovoj ploci
ne postoji... bilo koja verzija firmera svi rezultati su isti... Vince ce ti bolje objasniti posto je do juce imao teac-a

ma nije!!! samo se ne slaze sa "nekim" plocama

teofilovic je napisao(la):
Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Teac W540 ne radi na ovoj MSI Ultra Kt333 ploci??????????

Pomenuti TEAC nije radio kako treba ni kod mene na MSI KT3 Ultra ni kod ortaka (ista ploca), a jeste na GA 7VRX. Prethodno opet nije radio kako treba na dve ASUS A7V133, ni kod nekolicine ljudi koji imaju BX ploce itd. Ortak je pricao sa ljudima iz nekih firmi gde uzima robu, i kazu da znaju za problem i da se zale ljudi. ALI... veliko je pitanje da li se radi samo o ploci ili ima vise faktora. Rezac je prebacivanjem u Multiword DMA mod iz UDMA2 moda proradio kako-tako (snimak je bio recimo prihvatljiv) ali npr kod ortaka sa istom plocom ni to nije pomoglo... Duga je to prica. :whip

Nazad
Vrh Dno