XaN je napisao(la):Ploca je roolaja ja je izmam uzeo kod Gedze....neces se pokajati ako nju uzmes veruj mi......
Aca je napisao(la):1. Abit KX7
2. Abit KR7A
3. Gigabyte 7VRX
omnik je napisao(la):Ti si postao bas ozbiljan MSI-mrzac, jeli?![]()
:wave;
KT3 Ultra je odlicna ploca i tacka.![]()
omnik je napisao(la):KT3 Ultra je odlicna ploca i tacka.![]()
Vince Carter je napisao(la):Slazem se, i bolja je od GA 7VRX u svakom slucaju.![]()
D-KEE je napisao(la):jedino je bolja za overklok ... jos nesto??
hajde posto si imao vrx a sada je na moje veliko zadovoljstvo nemasVince Carter je napisao(la):'De ces vise.![]()
D-KEE je napisao(la):hajde posto si imao vrx a sada je na moje veliko zadovoljstvo nemasreci ovako javno ljudima koja ti je ploca pravila vise problema
da ne bude da te cinkarim
![]()
Vince Carter je napisao(la):Gigabyte. Ma krsh, raspad...
Salim se, obe rade odlicno, s tim sto je na GA TEAC W540E radio potpuno normalno, a na MSI stara prica...
Mister No je napisao(la):Pa sto onda hvalis taj krsh MSI sto radi dobro i "stabilno" samo ako imas graficku, modem, i eventualno zvucnui nista osim toga ?
Vince Carter je napisao(la):Gigabyte. Ma krsh, raspad...
Salim se, obe rade odlicno, s tim sto je na GA TEAC W540E radio potpuno normalno, a na MSI stara prica...
D-KEE je napisao(la):normalano da odlicno radi!!!
pa da sto se tice teac-a ili zameniti plocu ili zameniti rezac (sto si i ucinio)...
no da se vratim na overklok... ako ste (Aca i ti) potvrdili da je jedno bolja za overklok onda se slazete da je u svemu ostalom bolja VRX![]()
ne postoji... bilo koja verzija firmera svi rezultati su isti... Vince ce ti bolje objasniti posto je do juce imao teac-ateofilovic je napisao(la):a jel postoje neki drajveri ili neki novi BIOS kako bi Teac-ov rezac radio na ovoj ploci
teofilovic je napisao(la):Staaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Teac W540 ne radi na ovoj MSI Ultra Kt333 ploci??????????
D-KEE je napisao(la):ma nije!!! samo se ne slaze sa "nekim" plocama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari