Šta je novo?

Mobilni telefon Da li menjati S8 ili voziti dok se ne raspadne.

Koji mobilni telefon kupiti

pirke23

Poštovan
Učlanjen(a)
25.04.2017
Poena
55
Vucaram pet godina S8 isplatio mi se za sve pare ali je poceo pomalo da daje znake starosti... priupitao bih pre svega da li je sada dobro vreme za menjanje ili da se saceka?
Izdvojio sam 350e, svakako bi dodao i jos za dobar odnos cene i kvaliteta i da ponovo ne mislim o tome par godina.
Ono sto mi najvise treba je baterija i performanse ( svakodnevno dosta putujem pa surfujem po netu i igram igrice ne neke zahtevne vec najobicnije da prodje vreme )

Najbolje da opet kupiš neki top model, s22,s23. Jesu skuplji ali služiće te dugo kao i s8.

Vucaram pet godina S8 isplatio mi se za sve pare ali je poceo pomalo da daje znake starosti... priupitao bih pre svega da li je sada dobro vreme za menjanje ili da se saceka?
Izdvojio sam 350e, svakako bi dodao i jos za dobar odnos cene i kvaliteta i da ponovo ne mislim o tome par godina.
Ono sto mi najvise treba je baterija i performanse ( svakodnevno dosta putujem pa surfujem po netu i igram igrice ne neke zahtevne vec najobicnije da prodje vreme )
По томе што пишеш/тражиш погледај А52ѕ или Ѕ21FE требало би да ти се оба уклапају у буџет а већ неко време су best buy/value king. Све компромисе које имају у односу на флегшипе су врло мудро направљени.

priupitao bih pre svega da li je sada dobro vreme za menjanje ili da se saceka?
Služio ti je 5 godina i svakako je vreme da se penzioniše, a pomalo je nezahvalno predlagati konkretnog naslednika.
Jer tih 5 godina koje si imao sa sadašnjim nije mnogo realno da ćeš izvući i sa sledećim, tako nešto da se dvaput desi je izuzetak.

Uzmi S21 FE I vozićes još 4-5 godina.
S22 izlazi iz budžeta i nije bolji mnogo od s21FE, S23 mislim da je dobar ali preskup (čovek je izdvojio 350e)

Veliko hvala momci za preporuke, priupitao bi samo jos nesto kakav je xiaomi 11t pro kolega ga nudi za 250e starog pola godine tu i tamo ogreban sto meni nista ne smeta.

Мени то звучи као ок дил, добар телефон за ту количину новца. Питање је твојих афинитета и да ли ти лежи MIUI - мада и то са custom launcherom може и доброј мери да се промени.

S21fe je super, bas sam ga uzeo posle s10 lite (a u medjuvremenu sam koristio stari s8). Jedina zamerka za s21fe je baterija, ali je bar duplo bolja nego na matorom s8
Uzmi u obzir da su ti telefoni dosta veći od s8. Pogledaj i pixel 6a ako ti je to bitno, ili s21, ali je kod njega još slabija baterija nego na s21fe

Poslednja izmena:
Jos jednom hvala momcovi za preporuke.
Samo da javim uzeo sam polovan S21 fe za 350e sa 8gb ram i 256gb memorije snap 888, mislim da nisam mogao bolje da prodjem.
Jedino sto je malo veci pa ga drzim rukama i baterija ume brzo da spada kad ga ne cackam ali dosta bolje drzi u aplikacijama sve ostalo je super, prezadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno