Pa ta 19ica sigurno zauzima vise mesta na stolu,trosi vise struje, a ako nije flat (nisam video taj model)
zakrivljenost katodne cevi je velika.Jedino ako cesto gledas filmove sa rastojanja od 10 metara bi ti nesto
znacilo.Inace sumnjam da ces to da uzmes da bi igrao igre u 1600 x 1200,jer bi onda tek morao puci na grafiku.
A inace sto se tice NETa to je nebitno jer se svaki sajt hvali kako je optimizovan za 1024 X 768,tako da su i
standarne rezolucije tu dovoljne.
danijel00 je napisao(la):1915 ima 25ms
1915 ima vece tacke
1915 ima istu rezoluciju od 1280x1024
i generalno je losa ideja preci na njega...
danijel00 je napisao(la):ostale dve moje zamerke stoje, ali u svakom slucaju, najbolji savet je da ga probas ako imas kako i da vidis jel ti bolji ili gori od onog sto imas...
Filo je napisao(la):S obzirom da si pitao i da tih 65e verovatno nisu tvoje... slobodno menjaj
kad dodje drustvo iz kraja svi ce reci "wow 19" tft monitor" a ne kao sad "pa 17" sam vec video kod ortaka" :banana:
Filo je napisao(la):S obzirom da si pitao i da tih 65e verovatno nisu tvoje... slobodno menjaj
1. razlog. internet ce brze da ti radi na 19" nego na 17"
2. razlog. kad dodje drustvo iz kraja svi ce reci "wow 19" tft monitor" a ne kao sad "pa 17" sam vec video kod ortaka" :banana:
Anti Patriota je napisao(la):Ako taj 1915 ima dvi ja bih presao na njega.
Da, ali ako su monitori u istoj klasi ili barem pribliznoj u protivnom ne bih gubio vid zarad 2"!Mare je napisao(la):vece je uvek bolje pogotovu kod monitora... 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari